• Home
  • Nieuws
  • Frozen's Idina Menzel en Kristen Bell reünie in kerstspecial!

Frozen's Idina Menzel en Kristen Bell reünie in kerstspecial!

Ons cadeautje voor de kerst hebben we al binnen! Frozen’s sterren Elsa en Anna, ook wel bekend als Tony Award winnares Idina Menzel en Kristen Bell, zijn samengekomen voor ABC’s kerstspecial op tv! Ze hebben een liedje uit Olaf’s Frozen Adventure gezongen, en dit filmpje is nu te zien! Dus kom alvast in de kerstsferen en trek de kerstversiering uit de kast, dit kan weleens een hitje gaan worden!

In ABC’s The Wonderful World of Disney: Magical Holiday Celebration hebben Menzel en Bell een liedje van de gloednieuwe korte Disneyfilm Olaf’s Frozen Adventure gezongen. Op de trap van Doornroosjes kasteel op het Disneyland Resort California werden ze begeleid door een koor van 30 man. Hoe sprookjesachtig wil je het hebben!

Kristen Bell heeft gezegd dat het liedje When We’re Together twee van haar favoriete dingen combineert: het kerstgevoel en zingen met haar “Frozen sister”, Idina Menzel. Menzel is erg trots op het verhaal dat ze hiermee kunnen vertellen en dat ze het echte zussengevoel kunnen overbrengen.

Julianne Hough en Nick Lachey hebben de ABC's kerstspecial gepresenteerd, met optredens van Ciara, Lea Michele, Fifth Harmony, Jason Derulo. Hanson zong het liedje Finally It’s Christmas van hun nieuwe kerstalbum. Met deze namen kon de show bijna niet mislukken! 

Kijk hieronder het optreden!

 

Wat vinden jullie van deze Frozenreünie?

Bron: Entertainment Weekly, The Spot of Entertainment, E! Online

Lees ook: Kleine sneak peek van een paar liedjes uit Olaf's Frozen Adventure

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen