• Home
  • Nieuws
  • De trailer van Voldemort: Origins of the Heir

De trailer van Voldemort: Origins of the Heir

We wisten al een poosje dat fans bezig waren met het maken van een film over Voldemort, maar nu komt het echt heel dichtbij! De uiteindelijke trailer van Voldemort: Origins of the Heir is eindelijk uitgebracht en de film zal in januari verschijnen op YouTube. Voldemort: Origins of the Heir is een film van fans voor fans, gemaakt door Tryangle Films. Ze hebben dus geen groot budget zoals Warner Bros dat heeft, maar toch ziet de trailer er fantastisch uit! Wij zijn erg benieuwd naar deze film met de slechterik in de hoofdrol.

In de eerste teaser van de film zien we hoe een afstammeling van Huffelpuf vermoord wordt door vergiftiging, waar de huiself de schuld van krijgt. Grisha McLaggen, de afstammeling van Griffoendor, vertrouwt dit echter niet en voelt dat er hier duistere magie in het spel is. Zij pleit dat ze Tom Marvolo Riddle (beter bekend als Voldemort), de afstammeling van Zwadderich, zal stoppen.

In de nieuwe, uiteindelijke trailer van de film zien we de afstammelingen van Zwadderich, Griffoendor, Huffelpuf en Ravenklauw. We zien Tom en Grisha in een kort stukje van een scène waarin Tom zegt: “No past, no future.” Wat zal dit betekenen? Hoe zal het verhaal van deze film zich ontwikkelen? Om daar achter te komen zul je nog even geduld moeten hebben en het YouTube-kanaal van Tryangle Films goed in de gaten moeten houden. Voldemort: Origins of the Heir zal namelijk in januari verschijnen op YouTube!

Zie hier de trailer van Voldemort: Origins of the Heir.

Ben jij ook zo benieuwd naar Voldemort: Origins of the Heir?

Bron: Tryangle Films

Lees ook: Na Pokémon Go komt nu ook Harry Potter-game Wizards Unite

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • J.K. Rowling biedt haar excuses aan voor de dood van dit Harry Potter karakter

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen