• Home
  • Nieuws
  • Gossip Girl wordt toch niet verwijderd van Netflix

Gossip Girl wordt toch niet verwijderd van Netflix

Terwijl vorige week het nieuws was dat Gossip Girl nu ècht Netflix gaat verlaten, is er weer een nieuwe ontwikkeling in het Gossip Girl vertrekspektakel. Ondanks het ‘bewijs’ kondigde Netflix via Facebook aan dat het maar een roddel was, Gossip Girl blijft gewoon te zien op de streamingsdienst! Heel goed nieuws natuurlijk, maar eh, Netflix? Dit was het laatste bericht toch, want onze harten kunnen dit niet aan.​

Het verwijderen van Gossip Girl van Netflix zou dus echt gaan gebeuren. Als je in de Netflix-app op Gossip Girl klikte kreeg je de melding: Beschikbaar tot 15-02-2018. Totdat Netflix via een Facebookbericht bekend maakte dat de serie toch niet verwijderd wordt! 

In dit Facebookbericht vertelt Netflix dus doodleuk dat het verwijderen van Gossip Girl maar een roddel was. Geheel in Gossip Girl stijl zeggen ze kort maar krachtig: “Je weet hoe dat gaat met roddels.” Misschien hadden we ook wel beter kunnen weten. Hebben Serena en Blair ons niet genoeg geleerd?

Aangezien we het eerdere bewijs gecontroleerd hebben, denken we dat Netflix door alle ophef die er was over het verwijderen van Gossip Girl, toch besloten heeft om de serie erop te laten staan. Wat een goed besluit was, want er werden ontzettend veel comments onder dit bericht geplaatst. Verontwaardigde maar toch blije fans tagden hun vrienden en vriendinnen, en Netflix was net zo enthousiast.

Sommige fans konden, net als wij, het niet aan:

Je kan het natuurlijk ook gebruiken als excuus om je vriendinnen wat minder vaak te hoeven zien. Maar dan krijg je wel passend advies van Netflix.

Ondanks het bewijs, de beschikbaarheidsmelding die in de Netflix-app en op de site stond, kunnen we ook na 15 februari 2018 nog lekker genieten van onze favoriete Manhattan’s Elite. Maar wees maar niet te enthousiast, volgende week hebben we misschien alweer een nieuwe update. You never know.

Zijn jullie blij dat Gossip Girl toch niet verwijderd wordt?

Bron: Netflix

Lees ook: 11 verhaallijnen uit de Gossip Girl boeken die de serie niet hebben gehaald

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fleur huurt hulp in huis

  • Harry Potter referentie in Beauty and the Beast

  • Recensie: Schaduwheer

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen