• Home
  • Nieuws
  • Er komt een Riverdale musical aflevering gebaseerd op Carrie: The Musical!

Er komt een Riverdale musical aflevering gebaseerd op Carrie: The Musical!

Riverdale goes Glee! In de Riverdale musical aflevering maken de leerlingen van Riverdale High een productie van Carrie: The Musical. Onze diva Cheryl Blossom (Madelaine Petsch) speelt de hoofdrol van de telekinetische tiener Carrie. Met maar liefst 11 liedjes uit de musical wordt dit zeker een spektakel van jewelste! Kijk hieronder voor de laatste info over de Riverdale musical aflevering.

Bron: The CW

De aflevering komt op 18 april 2018 uit in Amerika, dus in Nederland kunnen we de Riverdale musical aflevering op 19 april bekijken. De Riverdale musical aflevering bevat maar liefst 11 liedjes van Carrie. Carrie The Musical was in 1988 voor het eerst te zien op Broadway. Lawrence D. Cohen was de schrijver met liedjesteksten van Dean Pitchford en muziek door Michael Gore. Carrie gaat over de telekinetische tiener genaamd Carrie wiens eenzame leven wordt gedomineerd door een strenge religieuze moeder. Als Carrie wordt vernederd door haar klasgenoten op het middelbare schoolbal, wreekt ze alles en iedereen die op haar pad komt.

Natuurlijk zullen we de hoofdrollen van de serie ook terugzien in de Riverdale musical aflevering. Cheryl Blossom heeft, zoals eerder gezegd, de hoofdrol Carrie te pakken. Archie Andrews (K.J. Apa) speelt Tommy Ross, Betty Cooper duikt in de rol van Sue Snell, Jughead Jones speelt The Beak en Veronica Lodge (Camila Mendes) stapt in de schoenen van Chris Hargensen. Jughead zal ook een Behind the Scenes documentaire maken van Carrie: The musical. Carrie wordt geproduceerd door de familie Lodge en Fred Andrews zorgt voor het decor en de aankleding.

The CW releasede ook de cast lijst van de Riverdale musical aflevering. Die er veelbelovend uitziet moeten we zeggen:

 

Daarnaast zijn ook de bio’s van de cast bekend en die onthullen een aantal clues voor de volgende afleveringen. Zo staat er in Betty’s bio: “much love to her boyfriend Jughead Jones”, waar je uit op kan maken dat Bughead weer bij elkaar komt! Bij Cheryl Blossom en Toni Topaz zijn er stukjes tekst weggelaten. Cheryl wil bijvoorbeeld grand bisous geven aan een onbekend persoon en Toni kijkt uit naar een goede performance van een bepaalde persoon. Daarnaast wil Jughead de musical graag opdragen aan de vrijheid van meningsuiting en bedankt Reggie Mantle zijn moeder voor de pizza rolls. Prioriteiten toch?

 

 

Kijken jullie al uit naar de Riverdale musical aflevering?

Bron: Entertainment Weekly, The CW

Lees ook: Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Recensie: Markswoman

  • Recensie: Waar ik ook heen ga

  • Recensie: Penguin Bloom

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen