Alles over de Charmed reboot

De meeste fans hebben tranen met tuiten gehuild toen in 2006 de laatste aflevering van Charmed werd uitgezonden. Vanaf toen moesten we het zonder de legandarische heksenzusters Phoebe, Piper, Paige en ook Prue doen! Maar na 12 jaar is er weer licht aan het einde van de tunnel. Er komt een namelijk reboot van de populaire heksenserie Charmed. 

Er wordt steeds meer bekend over de Charmed reboot en dus besloten wij om alles voor jullie uit te zoeken en het op een rijtje te zetten!

Nieuwe heksenzusters

Met de laatste aflevering in 2006 hebben we voorgoed afscheid moeten nemen van de Halliwell zusjes. Phoebe, Paige, Piper en Prue zullen dan ook niet terugkeren in de Charmed reboot. We gaan kennis maken met nieuwe zusjes. De namen zijn nog niet officieel bevestigd, maar de geruchten gaan dat de zusjes in de Charmed reboot Macy, Mel en Madison gaan heten. Dit keer dus geen namen die allemaal met een P beginnen, maar met een M. Er is zelfs al iets bekend over de karakters van de nieuwe zusjes in de Charmed reboot.

Macy, eind 20,  is een geestige en intense nerd met een Ph.D. in Kwantumfysica. Ze woont met haar vriend Galvin in Hilltown, Michigan, en werkt in een universitair lab. Macy heeft een reden om te denken dat zij de zus is van Mel en Madison. Haar kracht is telekinesis (dezelfde kracht als die van Prue en Paige).

Mel Pruitt is een sterke feminist en is een beetje een controlfreak. Mel, midden 20, is de zus van Madison en is lesbisch. In de nasleep van een tragisch ongeluk kan de rouwende Mel niet goed met haar gevoelens omgaan. Ze wordt snel boos, is uitdagend, onverzorgd en zelfs geweldadig! Ze keert zich af van iedereen die haar wil helpen, inclusief haar vriend (en politieagent) Soo Jin. Mel is degene van de zusjes die de tijd kan stilzetten (dezelfde kracht als die van Piper).

Madison Pruitt is de jongste van het stel en is pas 18 jaar oud. Ze houdt van sport (pilates en cheerleading) en zit nog op school. Ze probeert er bij te horen en is eigenlijk het tegenovergestelde van haar zuster Mel. Madison vindt het vreselijk om erachter te komen dat ze een heks is. Madison kan de gedachten van andere mensen horen (dit is dus niet helemaal dezelfde kracht als die van Phoebe, zij kon namelijk in het verleden en de toekomst kijken)!

Helaas is nog niet bekend welke actrices de rollen van Macy, Mel en Madison gaan spelen in de Charmed reboot. Dus daar moeten we nog even op wachten!

Verhaal en LGBT-karakter

Lang gingen er geruchten dat de Charmed reboot zich in het verleden zou gaan afspelen, maar het lijkt er nu op dat het verhaal zich toch in het heden zal gaan afspelen. Het script wordt geschreven door Jane the Virgin schrijvers: Jessica O’Toole en Amy Rardin. Zij hebben los gelaten dat de Charmed reboot grappig, feministisch en heftig zal worden. Het zal, net als in de originele serie, gaan over drie zussen die ontdekken dat ze heksen zijn. 

Een klein verschilletje met de originele serie is dat een karakter uit de Charmed reboot een LGBT-karakter is! Mel Pruitt is namelijk lesbisch. De producers zijn al op zoek naar een goede actrice die de rol van Mels vriendin kan gaan spelen! Daarnaast zijn ze ook van plan om veel verschillende etniciteiten in de Charmed reboot te verwerken.

Wat vind jij ervan dat er een Charmed reboot gaat komen?

Bron: tvline.com, huffingtonpost.com, giphy.com

Lees ook: Dit doet de Charmed-cast nu

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De Charmed reboot trailer is verschenen

  • De actrices die de Charmed zusjes gaan spelen zijn bekend

  • Er komt een Charmed reboot!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen