• Home
  • Nieuws
  • Perkamentus zijn homoseksualiteit zal niet terugkomen in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Perkamentus zijn homoseksualiteit zal niet terugkomen in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Het is alweer meer dan 10 jaar geleden dat J.K. Rowling aan de wereld liet weten dat Perkamentus op mannen valt. In zijn jongere jaren was hij zelfs verliefd op niemand minder dan Grindelwald. Nu we weten dat Jude Law de rol van Perkamentus op zich zal nemen in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald vragen we ons ook af of we iets meer over Perkamentus zijn seksualiteit te weten komen. Die vraag wordt nu beantwoord door de makers van de film!

Bron: Giphy

Perkamentus had een vrij intense relatie met Grindelwald toen hij nog jong was. Zij vielen niet alleen voor elkaar, maar ook voor elkaars ideeën en ideologie. In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is Perkamentus een beetje een buitenbeentje en rebels. Maar hij is ook een inspirerende leraar op Zweinstein en erg geestig. Samen met Grindelwald maken ze dus een fantastisch paar! David Yates, de regisseur van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, heeft nu naar buiten gebracht dat de seksualiteit van Perkamentus in deze sequel niet expliciet naar voren zal komen.

Niet getreurd. David Yates zegt niet dat we helemaal niks te zien krijgen van Perkamentus zijn seksualiteit in de sequels die na Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zullen komen. Fans hadden alweer snel conclusies getrokken uit de uitspraken van David Yates en J.K. Rowling was hier op zijn zachtst gezegd niet blij mee. In een persconferentie en op Twitter liet zij namelijk het volgende weten: "We zullen Perkamentus als een jonge en onrustige man leren kennen in de films van de Fantastic Beasts-serie. Ik kan er nog niet veel over vertellen, omdat het om een 5-delige serie gaat. Maar er is zeker genoeg te vertellen over de relatie van Perkamentus en Grindelwald."

 

Wat vinden jullie ervan dat de homoseksualiteit van Perkamentus geen rol speelt in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald?

Bron: ew.com, giphy.com, twitter.com

Lees ook: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald speelt zich voornamelijk af in Parijs

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • J.K. Rowling biedt haar excuses aan voor de dood van dit Harry Potter karakter

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen