• Home
  • Nieuws
  • De oude Sabrina reageert op reboot van Sabrina the Teenage Witch

De oude Sabrina reageert op reboot van Sabrina the Teenage Witch

Een tijdje geleden werd natuurlijk al bekend dat er een nieuwe duistere versie van Sabrina the Teenage Witch onderweg is. Eerst zou Sabrina alleen verschijnen in een aflevering van Riverdale, maar de makers hebben besloten dat ze in plaats daarvan gewoon haar eigen serie krijgt! De reactie van actrice Melissa Joan Hart, zij speelde de rol van Sabrina Spellman in de originele serie, kon natuurlijk niet achterblijven!

Bron: Giphy

Melissa Joan Hart weet niet precies hoe ze zich over de reboot van haar serie voelt. Er waren veel fans die naar een reboot vroegen en ze waren natuurlijk al bezig met Riverdale, dus volgens Hart is het in die zin wel logisch dat er een nieuwe versie van Sabrina The Teenage Witch wordt gemaakt die beter bij Riverdale past. Ze vindt het slim van de makers dat ze een andere draai aan de serie gaan geven, die het geheel duisterder maakt, anders zou de serie waarschijnlijk niet in de smaak vallen!

Hart is waarschijnlijk niet van plan om in de nieuwe serie te verschijnen. Ze laat weten hierover het volgende weten: "Zeg nooit nooit, het hangt helemaal af van het karakter dat ze in de serie creëren. Ik weet alleen niet goed hoe ik in deze serie zal passen. Maar als ze materiaal zouden sturen, dan kijk ik er zeker wel even naar." Dus wie weet krijgen we nog wel iets te zien van de oude vertrouwde Sabrina!

Het is nu ook bekend hoe de nieuwe Salem Saberhagen eruit zal zien in de reboot van Sabrina the Teenage Witch! Op Twitter plaatste Roberto Aguirre Sacasa, uitvoerend producent van de nieuwe serie, namelijk een foto van de kat die de rol van Salem zal gaan vertolken! Ook Salem zal een veel duisterder personage zijn dan in de voorgaande serie!

Wanneer we kunnen gaan genieten van de nieuwe duistere Sabrina the Teenage Witch is helaas nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten laten we dat natuurlijk direct weten!

Wat vind jij ervan dat er een nieuwe duistere versie van Sabrina the Teenage Witch onderweg is?

Bron: ew.com, giphy.com, twitter.com

Lees ook: Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een vierde film van De Kronieken van Narnia

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen