• Home
  • Nieuws
  • Dit staat ons te wachten in de laatste aflevering ooit van Once Upon A Time

Dit staat ons te wachten in de laatste aflevering ooit van Once Upon A Time

Het wordt nu helaas steeds definitiever. De cast heeft al een beetje afscheid genomen van de fans en binnenkort zal het einde van Once Upon A Time naderen! We zijn erg benieuwd naar wat de makers voor ons in petto hebben. Het einde van seizoen 6 was, volgens de meeste fans, namelijk perfect en de vraag is of de allerlaatste aflevering ooit dit kan overtreffen!

Volgens de makers van Once Upon A Time, Adam Horowitz en Edward Kitsis, zal het verhaal in ieder geval mooi afgesloten worden. Toen ze aan Once Upon a Time seizoen 7 begonnen kon het verhaal op twee manieren eindigen: met een open eind of met een gesloten eind. Nu bekend is geworden dat Once Upon a Time seizoen 7 het laatste seizoen wordt hebben ze voor de laatste optie gekozen! Maar sprookjes eindigen bijna altijd met een ‘Happily Ever After’ en niet met een ‘The End’ en dat betekent dat er een spin-off gemaakt zou kunnen worden over een aantal jaar, aldus Kitsis. Maar voor nu krijgt Once Upon A Time dus gewoon een ‘Happily Ever After’.

Bron: Giphy

Het einde van Once Upon a Time zal heel anders zijn dan de laatste aflevering van seizoen 6. In die aflevering kwam een verhaal van 6 jaar op een mooie manier ten einde. Dat betekent dat de makers niet iedereen terug zullen laten komen voor de allerlaatste aflevering, maar dat er een paar keer een blik op de afgelopen 7 jaar geworpen zal worden. De allerlaatste aflevering ooit zal vooral gaan over het hoopvolle en optimistische wereldbeeld dat Once Upon A Time altijd heeft geprobeerd uit te beelden. En om dat te bereiken zullen er zeker wel een aantal bekende gezichten uit de eerdere seizoenen te zien zijn (maar helaas niet iedereen)!

Ook vroegen we ons af of de 'Coven of Eight' wel bij het originele idee van Once Upon A Time gaat passen als de serie ten einde komt. Volgens Kitsis is deze groep van slechteriken, onder leiding van Mother Gothel, echt specifiek gebonden aan seizoen 7, maar ze blijven wel binnen de geest van Once Upon A Time. Het klassieke idee van goed tegen kwaad en het vasthouden aan hoop is hetzelfde thema als de pilot van Once Upon A Time! In die zin past de 'Coven of Eight' perfect in de laatste aflevering ooit.

Horowitz heeft nog één hele grote spoiler weggeven over het einde van Once Upon A Time: niemand zal doodgaan! De karakters zullen blijven bestaan en zullen op een gelukkige manier verder leven. Daar zijn wij in ieder geval erg blij mee! Alle karakters in Once Upon A Time verdienen natuurlijk gewoon een ‘Happily Ever After’.

Wat hoop jij in de laatste aflevering ooit van Once Upon A Time te zien?

Bron: ew.com, giphy.com, ABC

Lees ook: De leukste Once Upon a Time quotes

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Once Upon a Time Seizoen 6: wat staat ons te wachten?

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen