• Home
  • Nieuws
  • Riverdale Cheryl over haar nieuwe vlam en de meest sexy aflevering ooit

Riverdale Cheryl over haar nieuwe vlam en de meest sexy aflevering ooit

Pas op spoilers!

Eindelijk! De aflevering der afleveringen verschijnt morgen op Netflix. Ook wel bekend als de meest sexy aflevering van Riverdale! In deze aflevering zullen we eindelijk zien wie Cheryl's nieuwe vlam is. Waren de geruchten over haar seksualiteit waar? Ook we zien Jughead en Veronica zoenen in deze spannende sexy aflevering... Is het dan over tussen Betty en Jughead? Wij vertellen je wat hierover bekend is! 

Madelaine Petsch, de actrice van Cheryl Blossom's personage, zegt onlangs in een interview: “I think some people will be surprised, and I think some people will totally have seen it coming.” Ook zegt ze lachend: “I’m very vague.” 

Onlangs heeft Madelaine bekend gemaakt dat haar personage biseksueel is. Fans waren door het dolle heen. En hadden meteen de vraag: zal haar nieuwe vlam dan ook een vrouw zijn? Madelaine vindt het in ieder geval een enorme eer om deze rol te spelen. Ze is blij dat ze biseksualiteit een grotere plek in de televisiewereld kan geven. 

Bron: Netflix

Fans waren voor en na dit statement al volop aan het speculeren. Zal het betekenen dat haar nieuwe liefde Josie McCoy is? Cheryl lijkt het laatste seizoen namelijk erg geobsereerd met haar. Of zal het Toni Topaz zijn? Cheryl heeft nog geen interactie gehad met Toni in de serie, maar Toni heeft wel aangegeven dat ze ook op vrouwen valt. De fans hebben in ieder geval aangegeven dat ze dit liefdesverhaal graag zouden willen zien gebeuren. En misschien gebeurt dit ook wel, aangezien deze tweet eruit is gegaan als teaser. 

Madelaine geeft aan dat ze niet denkt dat Cheryl een specifiek label nodig heeft, voor haar seksualiteit. Cheryl houdt van wie ze houdt. Tegenwoordig hoeft niet iedereen zichzelf te labelen. Wij vinden dit mooie woorden!

Als klap op de vuurpijl verteld Madelaine nog een aantal teasers. Er zal in dit seizoen meer bloed te zien zijn, een musical aflevering en de meest sexy aflevering ooit zal plaats vinden. En naast de foto van Cheryl en Toni, heeft schrijver Roberto, deze foto gedeeld van de meest sexy aflevering...

Zullen er in de nieuwe aflevering relaties kapot gaan? Of zullen ze juist opbloeien? Bij Riverdale kun je niks voorspellen. Wij kunnen niet wachten tot 8 maart! 

Ga jij 8 maart klaarzitten voor deze spectaculaire aflevering?

Bron: Elle en Glamour

Lees ook: Deze films en series verschijnen in maart op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Dit is de echte naam van Jughead Jones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen