• Home
  • Nieuws
  • De spin-off van The Vampire Diaries en The Originals is onderweg

De spin-off van The Vampire Diaries en The Originals is onderweg

De tijd vliegt voorbij. Het is namelijk alweer een jaar geleden dat de laatste aflevering van The Vampire Diaries op de tv te zien was. We doen het nu dus al een jaar zonder de knappe Salvatore broers, maar gelukkig kunnen we nog steeds genieten van The Originals. Helaas is onlangs bekend geworden dat ook The Originals na 5 seizoenen stopt. Na al dat slechte nieuws kunnen we wel weer een keer goed nieuws gebruiken en dat is er nu! Er is namelijk een spin-off van The Vampire Diaries en The Originals onderweg!

Eerder lieten wij jullie al weten dat er plannen zijn voor een spin-off omtrent Caroline Forbes. Maar nu gaat het om een totaal andere spin-off. Deze zal namelijk draaien om de dochter van Klaus en Hayley: Hope! Hope is een heel bijzonder meisje. Ze is namelijk de dochter van een hybride en een wolf. Daarnaast heeft ze natuurlijk ook een beetje heks in zich. De moeder van Klaus was namelijk een heks. Dit maakt Hope tot een heel erg krachtig meisje! Haar krachten zijn alleen wel nog ontzettend gevaarlijk en instabiel.

Spin-off van The Vampire Diaries en The OriginalsBron: The CW

Na The Vampire Diaries verscheen Alaric Saltzman (Matt Davis) in The Originals en hij zal waarschijnlijk ook in de spin-off te zien zijn. Het laatste seizoen van The Originals zal de ingang worden naar de spin-off. Hierin zullen allemaal nieuwe personages geïntroduceerd worden die uiteindelijk te zien zijn in de spin-off. Het gerucht gaat dat we in de spin-off met een hele nieuwe ‘generatie’ kennis gaan maken in de wereld van The Vampire Diaries en The Originals.

Helaas zullen we nog wel even moeten wachten op de spin-off. Op dit moment heeft The CW de spin-off van The Vampire Diaries en The Originals gepland voor 2018/2019. Dat betekent dat, als de serie definitief doorgaat, de spin-off te zien zal zijn tussen de herfst van 2018 en de zomer van 2019. Voor nu kunnen we gelukkig nog even genieten van The Originals. Hopelijk kunnen we vanaf eind april de laatste afleveringen op Netflix bekijken!

Wat vind jij ervan dat er een spin-off van The Vampire Diaries en The Originals aankomt?

Bron: The CW, giphy.com

Lees ook: Deze scènes van Klaus en Caroline moet je kijken vóór The Originals seizoen 5

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

  • Series met de mooiste mannen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen