• Home
  • Nieuws
  • Robert Downey Jr bevestigd dat hij aan Sherlock Holmes 3 werkt

Robert Downey Jr bevestigd dat hij aan Sherlock Holmes 3 werkt

Sherlock Holmes fans opgelet! Er komt dan misschien toch, ein-de-lijk een derde deel van, de steengoede, Sherlock Holmes filmreeks. Eén van onze favoriete detectives komt misschien dus terug! Er wordt al een aantal jaren volop gespeculeerd over Sherlock Holmes 3, maar nu heeft Robert Downey Jr. bevestigd dat hij ermee bezig is. En dit is fantastisch nieuws! De vraag is alleen: is dit definitief? Wij hebben hieronder voor jou alle details!

Bron: Warner Bros. 

Ondertussen zijn we al weer zeven jaar verder, maar Robert Downey Jr. geeft nog altijd aan dat hij Sherlock Holmes 3 wilt maken. In 2011 was er voor alle fans al genoeg vreugde. Toen werd scriptschrijver Drew Pearce aan het werk gezet om een scenario te schrijven voor de Sherlock Holmes 3 film. Warner Bros had het project dus al in gang gezet. Helaas hebben we daarna nooit meer verdere details te horen gekregen.

In een interview dat laatst plaats vond gaf Robert Downey Jr. aan dat er nog altijd aan het project gewerkt wordt. Hij vertelde: ‘’We kijken nog naar een nieuwe Sherlock Holmes, we ontwikkelen een Perry Mason Reboot voor HBO. En ik wil Pinocchio nog altijd maken.’’ Hij heeft dus nog vele plannen op zijn lijstje staan. Het feit dat er nog aan het project gewerkt wordt is in ieder geval fijn nieuws om te horen!

Bron: Warner Bros. 

Na 2011, het jaar dat Warner Bros het project in werk zette, werd er verwacht dat in de loop van 2016 Robert Downey Jr., Jude Law en Guy Ritchie aan de slag zouden gaan met het Sherlock Holmes 3 project. In plaats daarvan werden er nieuwe schrijvers aan het werk gezet om het scenario en het verhaal vorm te geven.

Ondertussen in het heden lijkt het alsof elk van hen weer verder is gegaan met andere grote projecten. Regisseur Rithcie maakt momenteel de film Aladdin voor Disney, Robert Downey Jr. is druk bezig met zijn Marvel film. Fans zijn in ieder geval blij dat Robert Downey Jr. bevestiging heeft gegeven over Sherlock Holmes 3. Of de film definitief komt, dat blijft onbekend. Wij zijn heel erg benieuwd!

Gelukkig kunnen we nog volop genieten van de Sherlock Holmes serie, waarin Benedict Cumberbatch de hoofdrol speelt. Robert Downey Jr. liet hierover een aantal jaren geleden weten 'zeer onder de indruk' te zijn. "Ik vind Benedict fantastisch. En de serie is zó goed geschreven, prachtig." Dat vinden wij, fans, fijn om te horen! 

Bron: BBC 

Ben jij na al deze jaren wachten nog steeds enthousiast?

Bron: Warner Bros, Entertainment weekly

Lees ook: Must-see tv-series voor boekenliefhebbers

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 9 genieën in boeken

  • Millie Bobby Brown krijgt de hoofdrol in nieuwe Sherlock Holmes

  • Recensie: Sherlock - seizoen 4

  • Er komt een Dracula serie van de Sherlock makers

  • Jude Law verklapt iets over het plot van Sherlock Holmes 3

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen