The 100 seizoen 5 trailer is uit

Het wachten heeft voor ons gevoel eindeloos geduurd. Maar eindelijk is de trailer van The 100 seizoen 5 vrijgegeven. Aan het einde van seizoen 4 bleven we achter met veel vragen. De grootste vraag daarvan was; waarom zijn Bellamy, Raven, Murphy, Mont, Harper, Emori en Echo nog steeds in de ruimte? Het is namelijk al ruim een jaar mogelijk om terug te keren naar de aarde. In seizoen 5 krijgen we hopelijk alle antwoorden. Hieronder de details over de trailer van The 100 seizoen 5. 

The 100 seizoen 5Bron: The CW

Het is dus duidelijk dat het einde van seizoen 4 veel vragen achterliet bij de kijkers. Gelukkig worden een aantal van deze vragen al gelijk beantwoord wanneer de trailer begint. In de trailer zien we al snel dat de gevangenen niet in vrede naar de aarde zijn gekomen. Wanneer ze geland zijn merken ze dat het enige stuk bewoonbare grond, dat niet ingeinfecteerd is door Praimfaya, een stuk grond is waarom gevochten zal moeten worden. De leider van de gevangen besluit een oorlog te starten met Clarke en iedereen die dat stuk grond ook maar wilt opeisen.

Wat wij nog meer weten is dat Clarke, die alles overheeft voor Madi, zich niet snel over zal geven. Octavia echter ook niet. Octavia zal in seizoen 5 nog steeds moeite hebben met het heersen van de bunker. Ze is immers overgestapt naar de 'grounders'. Door haar leiderschap voor deze groep, is er flinke ruzie ontstaan met haar oude vrienden. Hier blijft ze moeite mee hebben, maar wanneer ze te horen krijgt over het bewoonbare stuk grond, is ze klaar om haar mensen te leiden in een gevecht voor dat stuk land.

The 100 seizoen 5Bron: The CW

Het hoofdthema van dit seizoen zal oorlog tussen meerdere strijders/groepen zijn. Dit voelt waarschijnlijk bekend, aangezien dit thema ook in de eerdere seizoenen aan bod is gekomen. Ze zullen in seizoen 5 kijken of de geschiedenis zich zal herhalen en op welke manier. Of weten ze de spiraal te verbreken? ''Clarke is niet voor ons gestorven, zodat wij terug kunnen gaan naar de aarde om dezelfde fouten te maken.'' Zegt Bellamy dan ook in de trailer. 

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat The 100 seizoen 5 ons zal brengen! 

Bekijk hieronder de trailer:

Ga jij The 100 seizoen 5 kijken?

Bron: The CW

Lees ook: Dit is wat we weten over 13 Reasons Why seizoen 2

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen