• Home
  • Nieuws
  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer bevat volgens fans een grote fout

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer bevat volgens fans een grote fout

De Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer is zoals we weten ein-de-lijk uit! In de trailer zien we naast prachtige beelden ook Dumbledore toen hij nog jong was. Fans zijn dan ook erg enthousiast en kunnen niet wachten totdat ze naar de bioscoop kunnen rennen! Maar de meest trouwe Harry Potter fans waren iets kieskeuriger tijdens het kijken van de trailer. Ze hebben namelijk een fout gevonden in de Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer. Wij hebben voor jou alle details hierover.

Bron: Warner Bros. 

Er kwamen veel emoties los bij het vrijgeven van de trailer. Fans barsten los op het internet. Iedereen leek erg enthousiast. Totdat trouwe fans een fout zagen. Een fout die je niet kunt maken, als je de geschiedenis van de toverwereld van Harry Potter weet. Het gaat hierbij om een 'verschijnsel' fout. 

In het begin zien we drie mensen, via het transportmiddel 'verschijnselen', Hogwarts binnentreden. Maar zoals iedereen, behalve Ron Wemel, weet kan je helemaal niet verschijnselen in Hogwarts! Hermelien Griffel houdt er dan ook van om in meerdere Harry Potter boeken, iedereen hieraan te herinneren. Hermelien zegt dat dit dan ook de reden is dat mensen altijd via gekke transportmiddelen Hogwarts binnen treden. Denk hierbij maar aan de vliegende auto of via een Hippogrief. 

Bron: Warner Bros. 

Zal deze regel van 'verschijnselen' niet pas later gekomen zijn, omdat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zich vóór Harry Potter afspeelt? Wij hebben het uitgezocht. Op de site Pottermore, staat het volgende geschreven door J.K. Rowling onder het kopje 'The Hogwarts Express': ''The school, castle and grounds have always been protected with Anti-Apparition Charms''. Het schijnt dus dat deze regel over verschijnselen altijd al bestaan heeft. Betekent dit dat de trouwe fans gelijk hebben? 

Wij hebben hieronder de leukste tweets van fans:

Bron: Twitter

J.K. Rowling zelf heeft nog niet op deze fout gereageerd. De enige logische verklaring zou kunnen zijn dat de 'headmaster' toestemming heeft gegeven om te 'verschijnselen', waardoor de regel dus even gebroken kon worden. Wij zijn erg benieuwd wat de schrijfster zelf hier zelf over te zeggen heeft!

Had jij deze fout in de trailer gezien?

Bron: BBC en Twitter

Lees ook: Nieuwe foto's van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen