• Home
 • Nieuws
 • Fantastic Beasts: is dit waar Nagini vandaan komt?

Fantastic Beasts: is dit waar Nagini vandaan komt?

De trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is zoals jullie weten laatst verschenen. In de trailer zien we heel veel van Hogwarts en de jonge Dumbledore, maar we krijgen niet heel veel informatie over het waarschijnlijke plot. Toch is er een mogelijke theorie die, even kort, te zien is in de trailer. Sinds de castfoto speculeren fans al over hun zorgen richting Claudia Kim's personage. Zij is waarschijnlijk een 'Maledictus'. Theorieën over dit personage dwarrelen nu al een tijdje over het internet en de trailer heeft het nu misschien wel bevestigd.

Bron: Warner Bros.

Even een korte uitleg over de Harry Potter term 'Maledictus'. Volgens, de site Pottermore, is een 'Maledictus' een tovena(a)r(es) die een ''blood curse'' bij zich draagt. Deze zorgt ervoor dat ze getransformeerd wordt in een 'beast'. Betekent dit dat zo'n persoon telkens van beest terug naar mens veranderd? Of dat ze in een beest veranderen en zo blijven? Dit is nog onduidelijk. 

Afgelopen zomer was het nieuws, rondom de Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald film, dat er een magisch circus zou komen en dat Claudia's personage hier voor het eerst te zien zal zijn. In de eerste film zie je op het circus, genaamd 'Circus Arcanus', een poster waarop staat: ''blink-and-you-miss-it''. Op deze poster werd een act van een 'Snake Girl' aangekondigd. Als je nu de castfoto bekijkt waar de fans over speculeren, dan zie je, lijkt het wel, schubben op Claudia's lichaam. Hierdoor gingen de fans hun theorieën uitbreiden.

Bron: Warner Bros. 

Nu zien we in de nieuwe trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald iets verdachts. We zien namelijk een shot van het 'Circus Arcanus'. Aan de linkerkant is een poster voor een act te zien. En het lijkt erop dat er een slang met een vrouwenhoofd opstaat. De poster zegt ditmaal geen 'Snake girl', maar 'Maledictus'. Claudia's personage lijkt hier wel heel erg op met haar lange, donkerbruine haar. 

Bron: Warner Bros. 

Ook vinden fans het gek dat Claudia's personage nog steeds geen naam heeft gekregen. Misschien is ze 'Nagini', het "huisdier" van de aartsvijand van Harry Potter, Heer Voldemort? Over Nagini's geschiedenis weten we niet veel, maar 'Nagini' is en blijft een slang. Fans blijven het gek vinden dat Warner Bros. geen naam vrijgeeft. Ze willen blijkbaar iets verbergen. 

Bron: Warner Bros. 

Wij zijn erg benieuwd of deze fantheorieën kloppen! We zullen het zien als de film in november in de bioscoop draait! 

Geloof jij deze fan theorie?

Bron: Warner Bros. 

Lees ook: Perkamentus zijn homoseksualiteit zal niet terugkomen in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Nieuwste artikelen

 • YA vervolg delen in 2022

 • De beste tweets over Encanto

 • Populaire boeken die in februari 2022 verschijnen

 • Series op Netflix waar wij naar uitkijken in 2022

 • 10x de leukste films gebaseerd op video games

Gerelateerde artikelen

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

 • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

 • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

 • Door deze onthullingen ga je anders naar Harry Potter kijken

Zoek in artikelen