• Home
  • Nieuws
  • Dit gaat er gebeuren in Temptation Island aflevering 10

Dit gaat er gebeuren in Temptation Island aflevering 10

Temptation Island is van velen een echte ‘Guilty Pleasure’. Elke donderdag zitten we er, met een zak chips in de aanslag, weer klaar voor. Vol verbazing kijken we elke week naar de koppels die zich met regelmaat laten verleiden. In aflevering 8 en 9 maakte Tim het wel heel bont met verleidster Cherish en Daniëlle liet een tattoo zetten door verleider Fabrizio! In Temptation Island aflevering 10 zullen we de reacties van hun wederhelft te zien krijgen.

Temptation Island aflevering 10Bron: RTL

Wij hebben stiekem al Temptation Island aflevering 10 kunnen bekijken. Daarom hebben wij voor jullie alle informatie over deze aflevering op een rijtje gezet. Het is namelijk echt ondraaglijk om nog een hele week te wachten op de volgende aflevering waarin het derde kampvuur zal plaatsvinden.

Kampvuur

In Temptation Island aflevering 10 staat ons weer een spannend kampvuur te wachten! En die wordt heftig, zeker voor Deborah. Haar trouwe Tim blijkt namelijk helemaal niet zo trouw en is nu hopeloos verliefd op de blonde verleidster Cherish. In aflevering 8 was te zien hoe ze zoenend in bed belanden en in aflevering 9 zijn we erachter gekomen dat dit totaal geen impulsieve daad was. Hoewel Tim Deborah geen pijn wil doen, kiest hij toch voor Cherish. In Temptation Island aflevering 10 zal Deborah te zien krijgen dat haar relatie met Tim verleden tijd is. Tranen lopen over haar wangen, maar ze blijft redelijk rustig. 

Bron: Giphy

Ook voor Mezdi & Daniëlle is er 'trouble in paradise'. In aflevering 9 ging Daniëlle op date met kleurplaat Fabrizio en hij had een hele leuke verrassing voor haar. Hij heeft geregeld dat hij een tattoo bij haar kan zetten en daar zegt Daniëlle natuurlijk geen nee tegen. Tijdens het kampvuur krijgt Mezdi de beelden hiervan te zien. Het is voor hem niet duidelijk of het om een echte of een henna tattoo gaat, maar als het een echte blijkt te zijn dan is het over en uit voor hem. Daarnaast ziet hij de reactie van Daniëlle op de beelden van hem in de kamer van Denise. Volgens Mezdi is er natuurlijk niks gebeurd, ondanks dat je duidelijke kusgeluiden hoort. Tijdens het kampvuur van Temptation aflevering 10 krijgt Daniëlle te zien dat Mezdi spijt heeft, maar dat komt voor haar te laat. Is dit echt het einde van hun relatie?

Dan hebben we natuurlijk ook nog Megan & Kevin. Op de beelden van Megan is te zien dat Kevin samen slaapt met verleidster Chloe. Volgens haar is dit allemaal niet oprecht, maar wij hebben andere dingen gehoord. Het schijnt dat Kevin en Chloe op dit moment een relatie met elkaar hebben. Kevin daarentegen krijgt te zien dat Megan na 4 dagen een soort van 'gedumpt' wordt door de knappe verleider Joshua. Hij begint te lachen en vindt het lekker voor haar. 

Bron: Giphy

Voor Vanessa en Jeremy gebeuren er geen heftige dingen tijdens het kampvuur. Vanessa krijgt te zien dat Jeremy een beetje staat te knuffelen met een lightbox waarop 'Vany' staat en ze krijgt alweer (!) te horen dat Jeremy de verleidsters ontwijkt. Who cares? Dat is toch alleen maar goed. Jeremy krijgt te zien dat Vanessa een beetje aan het twijfelen is over hem, omdat hij zich ontwijkend gedraagt. Hij laat weten dat dit zijn manier is om de verleiding te weerstaan. Wij zien het probleem hier ook niet helemaal, tot nu toe gedraagt hij zich voorbeeldig!

Na het kampvuur

Als je denkt dat al het drama van Temptation Island aflevering 10 tijdens het kampvuur plaatsvindt dan heb je het volledig mis. Als de dames terug zijn bij het resort stormt Deborah naar haar kamer. Ze verliest haar kalmte en begint hysterisch te schreeuwen dat ze Tim haat. Begrijpelijk natuurlijk! Haar verdriet gaat door merg en been. De rest van de dames gaan lekker feesten, maar ook daar gaat het mis. Joshua danst iets te dicht bij Daniëlle en daar is verleider Fanbrizio niet van gediend. Hierna verlaat Daniëlle het feest, omdat ze geen zin heeft in gedoe met Fabrizio. Ze heeft haar handen natuurlijk al vol aan Mezdi.

Het is dus wel duidelijk dat Temptation aflevering 10 ontzettend heftig wordt voor de meeste deelnemers. Alleen Vanessa en Jeremy komen er tot nu toe nog redelijk goed vanaf vergeleken met de andere koppels. Wij zijn benieuwd naar de rest van het seizoen!

Wat vind jij van Temptation Island aflevering 10?

Bron: bundavids.com, RTL 5, giphy.com

Nieuwste artikelen

  • Populaire boeken die in juli 2022 verschijnen

  • Drie vrouwen - Anders Roslund

  • Anomalie - Hervé Le Tellier

  • Magdalena's droom - Paula Stern

  • Over Emma - Rosie Walsh

Gerelateerde artikelen

  • Heftige preview Temptation Island VIPS

  • Jouw reality tv gids

  • Seizoen 3 van Too hot to Handle is erger dan ooit

Zoek in artikelen