Spoilers van jouw favoriete series

Pas op spoilers!

Wil jij alvast de nieuwste spoilers van jouw favoriete serie(s) weten? Lees dan snel verder. Verschillende schrijvers en makers hebben namelijk speciaal voor de fans een aantal spoilers vrijgegeven. Sommige iets groter dan de andere, maar dat maakt de fans natuurlijk niet uit. Bekijk hieronder de spoilers van Once Upon a Time, Hawaii Five-0, Supernatural, New Girl én The Big Bang Theory.

Once Upon a Time

Once Upon a Time laat fans vaak verbijsterd achter. De aankomende seriefinale van Once Upon a Time genaamd: Leaving Storybrooke, laat, ook deze keer, veel fans achter met vragen. Heet de aflevering zo, omdat ze terug naar het Betoverde Bos gaan? Of omdat het de laatste aflevering ooit is? De schrijvers hebben hier nu gelukkig op gereageerd. Zo zeiden zij: ‘Het heet Leaving Storybrook, omdat we gedag zeggen tegen de serie.’ Niet een mega spoiler, maar beter dan niets!

Spoilers van jouw favoriete seriesBron: ABC Domestic Television

Hawaii Five-0

Je hebt het goed gehoord, gezien en/of gelezen. Terry O’Qquinn (Joe White) komt terug voor een aflevering van Hawaii Five-0. We hebben hem, als kijker, al een tijdje niet voorbij zien komen, maar nu kunnen we weer even genieten van dit leuke personage in een aankomende aflevering. In de aflevering zien we dat Junior ontdekt dat Joe White in gevaar is. Samen met Steve McGarret en de Seals proberen ze hem te redden. Dat is niet het enige wat de schrijvers vrijgegeven hebben. Want ook krijgen we in deze aflevering flashbacks te zien over hoe Joe White, ooit, McGarret heeft gered. Wij kunnen niet wachten. 

Spoilers van jouw favoriete seriesBron: Paramount Home Entertainment

Supernatural

Supernatural fans opgelet! Sam zal in de aankomende afleveringen iets heftigs te wachten staan. De schrijvers hebben gezegd dat de acteur, Jared Padalecki, voor deze aflevering vele uren in de make-up heeft moeten zitten. Zij zeiden: ''Laten we het zo zeggen: Sam zal wat dingen meemaken waardoor hij in elkaar geslagen achtergelaten zal worden. Verder zeg ik niks, aangezien ik mijn baan wil behouden, haha.'' Wat zal er voor spectaculairs gebeuren in deze aflevering? Wij zitten nu al op het puntje van onze stoel. 

Spoilers van jouw favoriete seriesBron: WB Television Network

New Girl

De hilarische serie New Girl komt helaas bijna op zijn einde. Het laatste seizoen van New Girl zal ons, volgens de schrijvers, tevreden achterlaten. Betekent dit dat alle huisgenootjes een gelukkig einde zullen krijgen? Dat Jess en Nick weer een stel worden? Dat Cece en Schmidt een gelukkig huwelijk hebben? Dat Winstons kat blijft leven? Dat kunnen de schrijvers helaas niet vertellen. Wel zeggen ze dat jij, de kijker, in het laatse seizoen nog volop kunt genieten van de typische New Girl fashion. Wij hadden wel een iets grotere spoiler verwacht, maar hier zullen we het voorlopig mee moeten doen. 

Spoilers van jouw favoriete seriesBron: 20th Century Fox Television

The Big Bang Theory

Amy en Sheldon maken stappen bijna in het huwelijksbootje, maar voordat ze gaan trouwen zullen we een aantal dingen zien van hun vrijgezellenfeesten. De schrijvers hebben aangegeven dat het een hele schattige aflevering zal worden. De jongens gaan op autotrip naar het bos en de meiden doen hun eigen ding. Deze spoilers beloven veel goeds! Verder kunnen de makers niks vertellen over het seizoen of de afleveringen. Maar wij zijn al blij met deze spoilers. 

Spoilers van jouw favoriete seriesBron:  CBS

Ben jij tevreden met de spoilers?

Bron: Entertainment Weekly

Lees ook: Dit staat ons te wachten in de laatste aflevering ooit van Once Upon A Time

Nieuwste artikelen

  • Zie hier Kate Winslet haar Titanic screentest!

  • Deze bekende chicklit auteurs komen binnenkort met een nieuw boek

  • Mijn Waarheid - Sandra J. Paul 

  • Dit is geen vrouwenboek - Corina Koolen

  • Het vleermuizenboek - Charlotte Milner

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Series met de mooiste mannen

Zoek in artikelen