Supernatural seizoen 14 wordt besproken

Seizoen 13 van Supernatural is nog volop in gang, maar de geruchten van een 14de seizoen zijn niet te ontwijken. Fans zijn razend enthousiast en willen dat de serie nog zolang mogelijk doorgaat. De showrunners hebben nog geen officieel nieuws bevestigd over een Supernatural seizoen 14. Wel hebben zij een aantal dingen gezegd in een interview, waardoor een Supernatural seizoen 14 wel zeer waarschijnlijk lijkt. Hieronder de details over een mogelijk Supernatural seizoen 14. 

Supernatural seizoen 14Bron: WB Television Network

Seizoen 13 belooft ons nog veel goeds. Zo moet de Scooby-Doo crossover aflevering nog gereleased worden. De schrijvers zijn benieuwd wat de kijkers daarvan zullen vinden. We kunnen dus nog volop genieten van Supernatural. Maar is er al nieuws over een Supernatural seizoen 14?

De 'showrunners' vertellen in een interview: ''Dit jaar hebben onze personages zich op een interessante manier ontwikkelt. We hebben met deze 'season finale' een aantal deuren gesloten, maar we hebben ook een aantal interessante geopend.'' Een Supernaturel seizoen 14 is dus nog niet bevestigd. Maar deze uitspraak klinkt wel alsof er genoeg materiaal is om een script over te schrijven. 

Er werd tijdens de conferentie ook gevraagd naar de aflevering, The Big Empty, waarbij Collin een alternatieve versie van zijn personage speelt. De vraag was: 'Is there the possibility of revisiting?'. Showrunner Singer antwoordde hierop: ''Misschien doen we dat volgend jaar. We praten er nog over''. 

Supernatural seizoen 14Bron: WB Television Network

Er word dus duidelijk aangeven dat Supernatural seizoen 14 niet in een hoekje gegooid wordt. Daarnaast heeft de baas van The CW, Mark Pedowitz, aangegeven dat de serie zolang doorgaat als dat de hoofdrolspelers, Padelecke en Ackles, dat willen. Deze acteurs blijken in elk interview ontzettend enthousiast over de rol die ze spelen in deze serie. Bijna niemand verwacht dan ook dat ze snel willen stoppen met de serie. Zo zei Ackles: ''There are many reasons why I still truly enjoy doing this show.'' 

Naast de geruchten voor een Supernatural seizoen 14, doen de acteurs nog een aantal uitspraken over hun personages in het seizoen dat nu loopt. Zo zegt Padelecki: ''Sam is oké, wees gerust! Ik denk dat Sam een probleem heeft waarbij hij focust op zijn 'failures'... dat is altijd al zo geweest. In seizoen 13 geeft Sam alles en probeert hij van de wereld een betere plek te maken.''

Dit klinkt als goed nieuws voor de fans! Ook tegenspeler Ackles deed een aantal uitspraken over zijn personage. ''Dean was een beetje verloren in het begin, vanwege persoonlijke verliezen in zijn leven, hij wist het even niet meer. Hij wist niet welke weg hij moest nemen in zijn leven. Gelukkig is hij niet alleen en helpt zijn broer hem. Des te dichterbij we komen bij de 'season finale' des te groter Dean zijn stap zal zijn.''

Wij zijn benieuwd of er een Supernatural seizoen 14 komt. We zullen moeten afwachten. Gelukkig geven deze uitspraken of goede hoop én kunnen wij nu nog genieten van de nieuwste afleveringen.

Ben jij enthousiast over deze uitspraken?

Bron: CW 

Lees ook: De trailer van de Supernatural crossover Scooby-Doo aflevering is uit

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • De beste fantasie series

  • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

  • 10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

  • De 10 langstlopende series ooit

  • Series om te kijken als je Lucifer mist

Zoek in artikelen