The Darkest Minds trailer

20th Century Fox heeft de eerste trailer én poster voor de film The Darkest Minds vrijgegeven. Deze film is gebaseerd op de Young-Adult boekenreeks van Alexandra Bracken. Voor de liefhebbers van de boeken is dit zeker een film die je in de bioscoop moet zien. Het verhaal gaat over een ziekte die 98% van Amerikaanse kinderen weet te doden, waarna de overlevende 2% van hen superkrachten krijgt. Hieronder kan je The Darkest Minds Trailer bekijken!

The Darkest Minds Trailer Bron: 20th Century Fox 

The Darkest Minds gaat over een ziekte die zich verspreidt heeft onder de Amerikaanse kinderen. Wanneer er ontdekt wordt dat de overgebleven 2% van de kinderen superkrachten beheersen, worden zij al snel als een dreiging gezien. Ze worden in kampen geplaatst. De mensen van de overheid beweren dat iedereen op deze manier veilig blijft.

De 16-jarige Ruby weet uit het kamp te onstnappen en sluit zich aan bij een groep rebellen. Samen gaan ze op de vlucht voor de overheid. Ze komen erachter dat de 2% verdeelt is in verschillende kleurgroepen en de kleur bepaalt hoe gevaarlijk je bent. De eerste groep is groen, zij zijn erg intelligent. De tweede groep is blauw,zij kunnen telepatisch dingen verschuiven of laten bewegen. De derde groep is geel, zij kunnen alles met elektriciteit beheersen. De vierde groep is orangen en zij kunnen de gedachten van anderen besturen. En dan heb je nog de vijfde en laatste groep, dit zijn de rode... In The Darkest Minds trailer zien we dat Ruby een rode is. Maar Ruby wilt haar krachten voor iets goeds gebruiken.

Bekijk hieronder de trailer:

The Darkest Minds draait vanaf 2 augustus in de Nederlandse bioscopen. Wij zijn erg benieuwd naar deze boekverfilming. Het boek van Alexandra Bracken scoorde namelijk 5 hartjes op Chicklit.nl. Lees hier de recensie van het boek! 

Wat vind jij van de The Darkest Minds trailer?

Bron: 20th Century Fox, pathe.nl

Lees ook: 20 boekverfilmingen die in 2018 uitkomen

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • De trailer van The Little Mermaid is er – zonder Ariel

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

  • Grey's Anatomy en Station 19 crossover trailer onthult een bruiloft en de terugkeer van een oude bekende

  • De serie Confess van Colleen Hoover is onderweg

  • Raya and the Last Dragon trailer onthult door Disney

Zoek in artikelen