• Home
  • Nieuws
  • Riverdale ster K.J. Apa krijgt rol in 'The Hate U Give'

Riverdale ster K.J. Apa krijgt rol in 'The Hate U Give'

Een tijdje geleden lieten wij jullie weten welke acteurs er allemaal zijn gecast om een rol in de boekverfilming The Hate U Give te spelen. Kian Lawley zou te zien zijn als het vriendje van Starr Carter, Chris, maar dat gaat niet meer door. Chris zal nu door niemand minder gespeeld worden dan K.J. Apa. Op dit moment is hij te zien als de knappe Archie Andrews in Riverdale.

Bron: The CW

In februari plaatste Kian Lawley een filmpje waarin hij zich racistisch heeft uitgelaten in de vorm van grapjes. Fox 2000 kon hier niet om lachen en heeft besloten om niet verder samen te werken met Lawley, wat natuurlijk volkomen begrijpelijk is. Maar dat betekent natuurlijk wel dat er gezocht moest worden naar een nieuwe ster en die is gelukkig snel gevonden! Wij kunnen niet wachten om K.J. Apa te zien schitteren als Chris in The Hate U Give.

In november waren de opnames voor de film The Hate U Give al helemaal klaar. Doordat Lawley vervangen zal worden door Riverdale ster K.J. Apa moeten een aantal scènes opnieuw opgenomen worden. K.J. Apa is zelfs al op de set van The Hate U Give in Atlanta gespot. Door de heropnames, zal de release van The Hate U Give waarschijnlijk later worden. Wanneer dat precies is weten we nog niet, waarschijnlijk eind 2018 of begin 2019.

Het verhaal in The Hate U Give gaat over Starr Carter. Haar beste vriend Khalil wordt doodgeschoten door een politieagent. Khalil was ‘vermoedelijk’ een drugsdealer, maar hij had geen wapen op zak. Starr probeert na deze gebeurtenis zichzelf weer te herpakken in een samenleving vol ongelijkheid. De school waar ze elke dag naartoe gaat is in groot contrast met de armoedige buurt waar ze woont. Overleven in deze twee werelden wordt steeds lastiger.

We zullen nog even moeten wachten totdat we The Hate U Give in de bioscoop kunnen bekijken, maar wij kunnen nu al niet wachten om van K.J. Apa te genieten als Chris! Tot die tijd kun je altijd nog het gelijknamige boek van Angie Thomas lezen. Wij, Chicklit.nl, vonden The Hate U Give maar liefst 5 hartjes waard. Lees daarom snel onze recensie over het boek!

Wat vind jij ervan dat K.J. Apa een rol gaat spelen in The Hate U Give?

Bron: hollywoodreporter.com, deadline.com, The CW

Lees ook: Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Dit is de echte naam van Jughead Jones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen