Nieuwe Incredibles 2 trailer

Het houdt maar niet op. In februari verscheen er nog een geweldige trailer van Incredibles 2 en ook nu is het weer raak: er is nog een trailer gereleased! In deze nieuwe Incredibles 2 trailer krijgen we weer een nieuw stukje van de geweldige animatiefilm te zien. En wat is het fijn om na 14 jaar weer te kunnen genieten van deze grappige superhelden-familie.

In de nieuwe Incredibles 2 trailer krijgen we te zien dat Elastigirl zich gaat wagen aan een leven als superheld. Mr. Incredible blijft thuis om voor de kinderen te zorgen en helaas die maken het hem niet echt gemakkelijk. Jack-Jack heeft oncontroleerbare superkrachten, Violet gedraagt zich als een echte vervelende puber en de enige die niet voor problemen zorgt is Dash. Wie had dat ooit gedacht na de vorige film? Wij in ieder geval niet. Maar wat we ook zien is dat uiteindelijk de hele familie hun superheldenpakjes aantrekt en de wereld gaan redden! Niks houdt de geweldige familie Incredible tegen om het juiste te doen. Kom maar op schurken, jullie zullen vast en zeker verslagen worden.

Bekijk hieronder de nieuwe Incredibles 2 trailer:

Helaas moeten we wel nog heel even wachten op de film, maar hij is onderweg! Incredibles 2 is vanaf 27 juni 2018 in de Nederlandse bioscopen! Wij kunnen nu al niet wachten om de familie Incredible in actie te zien.

Wat vind jij van de nieuwe Incredibles 2 trailer?

Bron: Disney

Lees ook: Hotel Transylvania 3 trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

  • De trailer van The Little Mermaid is er – zonder Ariel

  • De serie Confess van Colleen Hoover is onderweg

  • Ryan Gosling en Emma Stone in een musicalfilm!

  • Trailer Riverdale seizoen 2B is uit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen