• Home
  • Nieuws
  • 13 Reasons Why seizoen 2 verschijnt bijna op Netflix

13 Reasons Why seizoen 2 verschijnt bijna op Netflix

13 Reasons Why is een serie die ontzettend veel indruk maakt op de kijker. Het is namelijk best wel heftig als een jong meisje, in de bloei van haar leven, zelfmoord pleegt en dan ook nog 13 verschillende redenen daarvoor heeft. Na het eerste seizoen zitten we al een tijdje smachtend op 13 Reasons Why seizoen 2 te wachten en wij weten nu wanneer deze te zien is op Netflix en dat is al bijna!

13 reasons why seizoen 2Bron: Netflix

13 Reasons Why is gebaseerd op het gelijknamige Young Adult boek van Jay Asher. In 13 Reasons Why volgen we het verhaal van Hannah Baker. Ze werd al langere tijd gepest en dat had zo een grote impact op haar dat ze besloot om niet meer verder te willen leven. Na haar dood worden er een aantal cassettebandjes bezorgd bij Clay Jensen waarop 13 redenen staan voor haar zelfmoord. Clay was tot over zijn oren verliefd op Hannah en besluit na twee weken om de videobanden te gaan bekijken. Hij krijgt dertien redenen te zien waarom Hannah zelfmoord heeft gepleegd. 

Vanaf 18 mei kunnen we eindelijk 13 Reasons Why seizoen 2 bingewatchen op Netflix! Ja, je leest het goed. Bingewatchen. 13 Reasons Why seizoen 2 zal namelijk in één keer op Netflix geplaatst worden. We hoeven dus niet elke week braaf op een nieuwe aflevering te wachten. Dit liet Netflix onlangs via Twitter weten. En ze hebben ook een teaser vrijgegeven! Bekijk hem snel hieronder:

 

‘De tapes zijn pas net begonnen’ schrijft Netflix bij de teaser. Wat zouden ze daarmee bedoelen? Wat staat er te gebeuren? Zijn er nog meer redenen voor Hannahs dood? Of heeft ze de waarheid een beetje verdraait? Je leest het in ons artikel over wat we tot nu toe weten over 13 Reasons Why seizoen 2!

Wij weten in ieder geval al wat we het weekend van 18 mei gaan doen en dat is 13 Reasons Why seizoen 2 lekker bingewatchen! 

Wat denk jij dat er gaat gebeuren in 13 Reasons Why seizoen 2?

Bron: twitter.com, Netflix

Lees ook: 13 Reasons Why legt uit waarom ze heftige onderwerpen aan bod laten komen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • De nieuwe verslavende serie 'You' verschijnt binnenkort op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen