13 Reasons Why seizoen 2 trailer

13 Reasons Why seizoen 2 verschijnt al bijna op Netflix, 18 mei is het namelijk zover! Vanaf dan kunnen we weer één van onze favoriete series gaan bingewatchen. We weten al een klein beetje wat ons te wachten staat, maar de 13 Reasons Why seizoen 2 trailer geeft ons toch een beetje meer duidelijkheid. We zien dat Clay op zoek is naar gerechtigheid.

In de 13 Reasons Why seizoen 2 trailer zien we dat Hannah niet het enige slachtoffer is wanneer Clay een polaroid ontvangt met de tekst “Hannah wasn’t the only one.” Maar de grote vraag is natuurlijk: wie dan nog meer? Kennen wij deze personages al? Of zijn het totaal nieuwe personages?

13 Reasons Why seizoen 2 trailerBron: Netflix 

Ook al zullen we geen nieuwe tapes van Hannah meer te horen krijgen, ze wordt zeker niet vergeten in 13 Reasons Why seizoen 2. Haar moeder, Olivia, en Clay gaan namelijk op zoek naar gerechtigheid voor wat haar is overkomen. Clay loopt zelfs met een pistool rond. Het wordt dus allemaal wel erg heftig in het nieuwe seizoen!

Het grote verschil met het eerste seizoen is dat we 13 Reasons Why seizoen 2 niet vanuit Hannahs en Clay’s perspectief volgen. We kijken nu namelijk mee vanuit iedereens perspectief. We krijgen hun kant van het verhaal te zien en daarbij hoort ook hun reactie op Hannahs verhaal. 

Bekijk hieronder de 13 Reasons Why seizoen 2 trailer:

Wat vind jij van de 13 Reasons Why seizoen 2 trailer?

Bron: Netflix, ew.com

Lees ook: Dit is wat we weten over 13 Reasons Why seizoen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • De nieuwe verslavende serie 'You' verschijnt binnenkort op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen