Sherlock Holmes 3 releasedatum

Het is alweer zeven jaar geleden dat Sherlock Holmes: A Game of Shadows in de bioscopen te zien was! Robert Downey Jr. en Jude Law speelden de sterren van de hemel in deze film en we hebben op het puntje van onze stoel gezeten door de spanning. Eigenlijk is het dan ook wel weer tijd voor een sequel en die komt er ook!

Er is nog niet zo heel erg veel bekend over Sherlock Holmes 3, maar wat we wel weten is dat Robert Downey Jr. en Jude Law hun rollen weer zullen oppakken. Yes! De eerdere films, Sherlock Holmes en Sherlock Holmes: A Gome of Shadows, zijn allebei geregisseerd door Guy Ritchie. Helaas is het nog niet bekend wie de regisseur zal zijn van Sherlock Holmes 3. Wij hopen weer op Guy Ritchie, omdat de voorgaande films fantastisch waren. 

Sherlock Holmes 3Bron: Warner Bros.

Waar het verhaal van Sherlock Holmes 3 over zal gaan is helaas ook nog niet bekendgemaakt, maar op dit moment is Chris Brancato druk bezig met het schrijven van het script. Wij zijn nu al ontzettend benieuwd naar het plot van de aankomende film.

We hebben gelukkig ook een releasedatum voor jullie! Warner Bros. en Village Roadshow Pictures hebben namelijk laten weten dat de film gepland staat voor 25 december 2020. Jammer genoeg betekent dat wel dat we toch nog even geduld moeten hebben voordat we weer van het legendarische detective duo kunnen genieten! 

Kijk jij al uit naar een nieuwe film over dit legendarische detective duo?

Bron: filmtotaal.nl, ew.com, Warner Bros.

Lees ook: Millie Bobby Brown krijgt de hoofdrol in nieuwe Sherlock Holmes

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 9 genieën in boeken

  • Dit is de releasedatum van 'You' op Netflix

  • Het vervolg op Caraval van Stephanie Garber heeft een titel en releasedatum!

  • Millie Bobby Brown krijgt de hoofdrol in nieuwe Sherlock Holmes

  • Dit is de releasedatum van 'To All the Boys I've Loved Before 2'

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen