• Home
  • Nieuws
  • De spin-off van The Vampire Diaries en The Originals 'Legacies' komt eraan!

De spin-off van The Vampire Diaries en The Originals 'Legacies' komt eraan!

Dat er een spin-off van The Vampire Diaries en The Originals aan zat te komen was natuurlijk wel al een tijdje bekend, maar niks was nog zeker. Het is nu eindelijk officieel bevestigd: The CW gaat werken aan 'Legacies', de spin-off omtrent Hope Mikaelson! Onze dag kan nu al niet meer stuk!

Aan het einde van seizoen 4 van The Originals zagen we dat Hope Mikaelson naar de kostschool van Caroline en Alaric gestuurd werd. Sindsdien wordt er gespeculeerd over een mogelijke spin-off omtrent Hope! Deze geruchten werden alleen maar groter toen Danielle Rose Russel als tiener Hope werd gecast voor seizoen 5! En nu is het dan eindelijk officieel, 'Legacies' komt eraan!

LegaciesBron: The CW

'Legacies; zal het verhaal van de volgende generatie op de ‘Salvatore Boarding School for the Young and Gifted’ gaan vertellen! We volgen sowieso de 17-jarige Hope en de tweeling van Alaric, maar er is natuurlijk ook nog ruimte voor andere jongvolwassenen! Deze jonge heksen, vampieren en weerwolven zullen zichzelf gaan ontdekken. Worden ze helden of slechteriken? We zullen het te zien krijgen in 'Legacies'!

Wie er allemaal te zien zullen zijn in 'Legacies' en vanaf wanneer we van de spin-off kunnen genieten is helaas nog niet bekend. Maar het kan ons natuurlijk niet snel genoeg zijn, nu The Originals op zijn eind loopt. Wij wachten al met smart op 'Legacies'.

Ben jij al nieuwsgierig geworden naar 'Legacies'?

Bron: The CW, ew.com

Lees ook: Deze scènes van Klaus en Caroline moet je kijken vóór The Originals seizoen 5

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

  • Heartbreaking: zo zou the Vampire Diaries in eerste instantie eindigen

  • Eerste trailer van The Vampire Diaries spin-off 'Legacies'

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen