• Home
  • Nieuws
  • Er wordt een film gemaakt van One Direction fanfictie

Er wordt een film gemaakt van One Direction fanfictie

Anna Todd schreef One Direction fanfictie en dit verscheen in het boek ‘After’. Het is voor vele schrijvers een droom die uitkomt dat hun verhaal verfilmd wordt en voor Anna Todd wordt deze droom werkelijkheid. Er wordt namelijk een film gemaakt van haar One Direction fanfictie! De productie van de film start al volgende maand.

Het boek ‘After’ is voor het eerst verschenen op Wattpad in 2013. In korte tijd werd het maar liefst 800 miljoen gelezen en toen besloot Simon and Schuster het verhaal in 2014 te publiceren als een echt boek! ‘After’ werd een bestseller en is inmiddels in maar liefst 30 talen verschenen. Het is het eerste boek in een serie van vijf. In Nederland kan je de eerste vier boeken in het nederlands lezen. En wij hebben de hele serie al voor jullie gerecenseerd!

Bekijk de recensies HIER.

One Direction fanfictie film

In ‘After’ volgen we het verhaal van Tessa, een braaf meisje aan het begin van haar studie, en Hardin, een echte ‘bad boy’ die al snel haar aandacht trekt. Hardin is geen aardige jongen en is alleen maar onbeschoft en wreed tegen Tessa. Maar als ze eenmaal hebben gezoend is er geen weg meer terug voor haar. Hoe meer hij haar wegduwt, hoe meer ze wil weten wie Hardin echt is. Zou dit liefde zijn?

In de One Direction fanfictie film zal Julia Goldani Telles (bekend als Whitney Solloway uit The Affair) de rol van Tessa vertolken en Hero Fiennes Tiffin (bekend als Tom Riddle uit Harry Potter en de Halfbloed Prins) zal te zien zijn als Hardin. De schrijfster van 'After', Anna Todd, is heel blij met de casting van deze acteurs en liet weten: ‘"When I saw these two incredible actors together, I knew immediately they were meant for these roles – their chemistry and talent is going radiate off the screen.”

Onedirection fanfictie filmBron: Showtime, Warner Bros.

Wanneer de One Direction fanfictie film precies te zien zal zijn is nog niet bekend, maar als het goed is zal de film ergens in 2019 gereleased worden! Wij zijn al heel nieuwsgierig geworden naar  de film van 'After'.

Wat vind jij ervan dat er One Direction fanfictie verfilmd wordt?

Bron: bookstr.com, ibtimes.com, screendaily.com

Bron Thumbnail: JStone / Shutterstock.com

Lees ook: Erotische Harry Potter-fanficties

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Verliefd op alle 3

  • MainStreet fans opgelet: dans op je helden met Just Dance! {afgelopen}

  • Recensie: After #1 Hier begint alles

  • Dit is de eerste trailer van de YA boekverfilming 'After'

  • 8 tekenen dat je je teveel hecht aan een fictief personage

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen