De Charmed reboot trailer is verschenen

Dit jaar nog zullen we gaan genieten ven de Charmed reboot. In de herfst zal deze gloednieuwe serie te zien zijn bij The CW. Hoewel dat redelijk snel is, zijn wij toch wel heel nieuwsgierig naar de Charmed reboot. En gelukkig is nu de allereerste Charmed reboot trailer verschenen! Hierin zien we de nieuwe “Power of Three” al een beetje in actie!

Charmed reboot trailerBron: The CW

In de Charmed reboot trailer is te zien dat de zusjes (Madison, Mel & Macy) elkaar vinden na de dood van hun moeder. Deze dood is totaal anders dan in de originele serie. In de originele serie verdrinkt hun moeder namelijk als de zusjes nog heel jong zijn, maar in de Charmed reboot valt zij op een mysterieuze manier uit het raam! Hierna ontdekken de zusjes dat ze magische krachten hebben. Mel kan de tijd stil zetten, Maggie kan de gedachten van anderen horen en Macy heeft telekinetische krachten. Wat opvalt is dat niemand visioenen heeft, zoals Phoebe.

In het begin zijn ze er niet echt heel erg blij mee. Uiteindelijk zullen de zusjes hun lot wel accepteren en zich realiseren dat ze samen het sterkste zijn, omdat ze dan de “Power of Three” bezitten. Samen zullen zij de mensheid beschermen tegen demonen en deze verslaan. Maar er staat hen iets groots te wachten en hier hebben ze nog totaal geen idee van!

Bekijk hieronder de Charmed reboot trailer:

Voor vele fans van de originele serie zal het waarschijnlijk wel even wennen zijn om andere actrices in Charmed te zien, maar de Charmed reboot trailer ziet er gelukkig wel al veelbelovend uit.

Wat vind jij van de Charmed reboot trailer?

Bron: The CW, cosmopolitan.com, vulture.com, independent.co.uk

Lees ook: Dit doet de Charmed-cast nu

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fantasie series

  • Alles over de Charmed reboot

  • Dit doet de Charmed-cast nu 

  • Beautiful Creatures (Betoverd)

  • Series van vroeger die we heel erg missen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen