• Home
  • Nieuws
  • Dit moet je weten over Riverdale seizoen 3

Dit moet je weten over Riverdale seizoen 3

Pas op: Spoilers!

Wat was de laatste aflevering van Riverdale seizoen 2 spannend zeg. Wij zaten op het puntje van onze stoel te kijken. De grote vraag die de fans bezig hield was: Overleeft Jughead de aanslag op zijn leven? Gelukkig kregen wij hier een positief antwoord op, maar toen werd Archie gearresteerd voor iets wat hij helemaal niet gedaan heeft. Wij kunnen nu al niet meer wachten op Riverdale seizoen 3 en hebben voor jullie alles op een rijtje gezet wat je moet weten!

In de seizoensfinale van Riverdale seizoen 2 zien we dat de relatie tussen Archie en Hiram een dieptepunt bereikt. Archie wordt gearresteerd voor de moord op Cassidy Book. Hiram staat vanaf de zijlijn mee te kijken, waardoor wij wel weten waarom Archie gearresteerd wordt voor deze moord. Voor de mensen die even vergeten zijn wie Cassidy is hebben wij een opfrissertje. Cassidy probeerde Veronica, Archie, Jughead en Betty te vermoorden tijdens een beroving in de Lodge Cabin. Riverdale seizoen 3 zal verder bouwen op deze arrestatie. En het schijnt dat Hiram ook nog veel slechter gaat worden dan dat hij al was.

Riverdale seizoen 3Bron: The CW

Het lijkt wel of het kleine stadje Riverdale moord en doodslag aantrekt. De maker van Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa, zegt dat dit waarschijnlijk geen toeval is. Aan Entertainment Weekly liet hij het volgende weten 'So if it feels like Riverdale is a place where people are getting killed all the time, maybe we find out that that’s not a coincidence. Maybe in season three, that’s actually part of a bigger pattern and a bigger unspoken history of Riverdale.’ Waarschijnlijk zal hier onderzoek naar gedaan worden in Riverdale seizoen 3!

Naast de vertrouwde personages zullen we ook meer te zien gaan krijgen van Toni en Reggie. Zij zullen beiden een vaste rol krijgen in Riverdale seizoen 3. Dat betekent dat we veel meer over hen te weten gaan komen en dat vinden wij interessant. Toni heeft nu natuurlijk een relatie met Cheryl Blossomen wij zijn erg benieuwd hoe deze zich gaat ontwikkelen. Spannend!

Er zijn ook twee verhaallijnen die iets minder zeker zijn. Al twee seizoenen lang wordt er gepraat over Gladys en Jellybean Jones, maar we hebben ze nog steeds niet gezien. Er is een kans dat wij ze wel te zien gaan krijgen in Riverdale seizoen 3. Daarnaast krijgen we ook heel misschien meer te zien van Falice (FP en Alice). Mädchen Amick (Alice) liet weten 'I really do want to see her finally get with FP, because that’s a big thing. They have a lot of history together, so I’d like to see that.’ Wij zijn het met haar eens, kom maar op met Falice!

Riverdale seizoen 3Bron: The CW

Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk wel: Wanneer is Riverdale seizoen 3 op Netflix te zien? Dat is waarschijnlijk al veel sneller dan je misschien denkt. In het najaarsschema van The CW is te zien dat Riverdale seizoen 3 al in oktober terugkeert. Ze hebben opnieuw voor de woensdagavond gekozen en dat betekent dat wij, in Nederland, op donderdagochtend de nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix kunnen bekijken! Naar alle waarschijnlijkheid zal dit gelden vanaf midden oktober. Over een paar maandjes komen we dan eindelijk te weten wat het lot van Archie is!

Kijk jij uit naar Riverdale seizoen 3?

Bron: netflix-nederland.nl, The CW, Netflix, ew.com 

Lees ook: Riverdale cast vergeleken met de stripboeken

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen