• Home
  • Nieuws
  • Er valt nog veel te vertellen in een mogelijk derde seizoen van 13 Reasons Why 

Er valt nog veel te vertellen in een mogelijk derde seizoen van 13 Reasons Why 

Pas op: Spoilers!

Sinds 18 mei kunnen we 13 Reasons Why seizoen 2 lekker bingewatchen op Netflix. Vele fans hebben dat ook gedaan. Nu ze klaar zijn, spoken er toch nog een aantal vragen door hun hoofd. Helaas is het nog niet bekend of er een derde seizoen van 13 Reasons Why onderweg is en of hun vragen beantwoord gaan worden. Maar er valt zeker nog veel te vertellen in een mogelijk derde seizoen van 13 Reasons Why.

De maker van 13 Reasons Why hoopt dat er nog een derde seizoen gemaakt zal gaan worden van de serie. Helaas moet hij de fans van Hannah Baker teleurstellen, van haar zullen we steeds minder gaan zien. Een mogelijk derde seizoen van 13 Reasons Why zal zich veel meer focussen op de andere karakters uit de serie.

Wij hadden heel erg gehoopt dat er gerechtigheid zou komen voor onder andere Jessica in 13 Reasons Why seizoen 2, maar dat heeft helaas niet zo mogen zijn. We hebben namelijk kunnen zien dat Bryce niet echt gestraft wordt voor zijn daden, hij krijgt maar 3 maanden voorwaardelijk. Dat is eerder een tikje op de vingers en dat is niet helemaal waar we op gehoopt hadden. De enige grote verandering in Bryce’ leven is de beslissing om van school te veranderen en dat kan een interessant verhaal zijn voor 13 Reasons Why seizoen 3.

derde seizoen van 13 Reasons WhyBron: Netflix

Justin Prentice laat weten dat er nog helemaal niks bekend is over een mogelijk derde seizoen, maar hij denkt dat er nog veel te ontdekken valt. Het nieuwe schooljaar gaat beginnen en dan hebben we nog de zin naar Dempsey ‘I guess I’ll see you on the football field’. Dit kan er, volgens Justin Prentice, natuurlijk op wijzen dat we meer van het football te zien gaan krijgen in een mogelijk derde seizoen.

Aan het einde van 13 Reasons Why seizoen 2 was er ook nog een cliffhanger rondom Chloe, Bryce’ vriendin. Ze blijkt zwanger te zijn. Hoe zal Bryce hierop gaan reageren? Hij komt uit een erg grote en machtige familie en zij hebben voldoende manieren om dingen te laten verdwijnen, aldus Justin Prentice. Dit is één van de grootste redenen waarom hij hoopt op 13 Reasons Why seizoen 3, zodat deze verhaallijn uitgewerkt kan worden.

derde seizoen van 13 reasons whyBron: Netflix

In 13 Reasons Why seizoen 2 zien we daarnaast dat Jessica veel moet verwerken omtrent de verkrachting en ze begint er langzaam weer een beetje bovenop te krabbelen. Aan het einde heeft ze zelfs weer een lieve relatie heeft met haar beste vriend (en ex), Alex, opgebouwd. Alleen dan heeft ze opeens sex met Justin, haar andere ex, in een kleedkamer. In een mogelijk derde seizoen van 13 Reasons Why zouden we te weten kunnen komen wat dit voor effect heeft op haar relatie en herstel.

Netflix heeft helaas nog niet bekendgemaakt of er een derde seizoen van 13 Reasons Why gemaakt gaat worden. Gelukkig valt er nog veel te ontdekken, dus dat gaat vast goed komen. Mocht er een derde seizoen van 13 Reasons Why komen, dan zal dat waarschijnlijk in de lente van 2019 zijn.

Hoop jij dat er een derde seizoen van 13 Reasons Why gemaakt gaat worden?

Bron: ew.com, elle.com, cosmopoliton.com, hollywoodreporter.com, Netflix

Lees ook: 13 Reasons Why legt uit waarom ze heftige onderwerpen aan bod laten komen

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen