• Home
  • Nieuws
  • De cover van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald staat vol met hints

De cover van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald staat vol met hints

Op Pottermore is eindelijk de cover van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Het complete filmscenario) onthuld en wat is het weer een plaatje. Maar wat ons natuurlijk meteen opvalt zijn alle hints die erin verborgen liggen. Wij hebben daarom de gehele cover onder de loep genomen en voor jullie geanalyseerd. Dit zijn alle hints die wij hebben gevonden en wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

cover van Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldBron: pottermore.com 

Parijs

We wisten natuurlijk eigenlijk al dat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zich voor het grootste gedeelte afspeelt in de meeste romantische stad van Europa: Parijs! De cover van het boek laat dit ook duidelijk zien. Er staat namelijk een Eiffeltoren op afgebeeld. Maar dat is niet het enige wat we zien. Het lijkt wel alsof er twee feniksen op de Eiffeltoren zitten. Misschien krijgen we wel de feniks van Albus Perkamentus, Fawkes, in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald te zien. Wij zitten al te duimen!

Oude bekende fabeldieren

Links en rechts onder zien we twee oude bekende fabeldieren uit Fantastic Beasts and Where to Find Them. Dit zijn niemand minder dan de Niffler en bowtruckle! Zonder deze twee fabeldieren zou de film natuurlijk niet hetzelfde zijn, zij mogen gewoon niet ontbreken in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Maar we zien ook een vrouwelijk gezicht, wie zou dat kunnen zijn?

Cover van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

De relieken van de Dood

Onderaan in het midden van de cover zien we het symbool van de relieken van de dood staan. Aan het eind van de teaser trailer was dit symbool ook al te zien. Er zit dus zeker een kans in dat ernaar gezocht zal worden in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Zowel Perkamentus, als Grindelwald zijn geobsedeerd door de relieken van de dood.

Wierlingen

Onderaan in de linker,- en rechterhoek zien we nog een soort van monster en het lijkt alsof hij omringd is met wier. Dit zouden zomaar de gevaarlijke wierlingen kunnen zijn, die we kennen uit Harry Potter en de Vuurbeker! Zou Newt Scemander of misschien wel Albus Perkamentus het tegen deze wezens op moeten nemen?

cover van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Dooddoeners teken

Helemaal bovenaan in het midden zien we het teken van de dooddoeners staan. In Fantastic Beats and Where to Find Them hebben we kunnen zien hoe de dooddoeners zijn ontstaan en hier zullen we dus vast en zeker nog meer van te zien gaan krijgen. 

Maledictus

Bovenaan in de rechter en linker hoek van de cover zien we de kop van een slang. Zou het hier kunnen gaan om een Maledictus? Dit is een tovena(a)r(es) die een ''blood curse'' bij zich draagt. Deze zorgt ervoor dat ze getransformeerd wordt in een ‘beast'. Dit zou natuurlijk een slang kunnen zijn, aangezien in Circus Arcanus een ‘Snake Girl’ te zien zal zijn. En zijn dat nou ook draken, onder de slangenkoppen? Of misschien zijn het wel Terzielers? Het maakt ons niks uit, het zijn allebei geweldige dieren! 

Cover van Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald

Nicholas Flamel

We hadden al een beetje onze vermoedens dat we in Fantastic Beasts and Where to Find Them meer te zien zouden krijgen van Nicholad Flamel. En de cover van dit boek bevestigt onze vermoedens! Hiervoor zijn namelijk drie aanwijzingen te vinden: een hanger, het slot met de initialen N.F. en (hoogst waarschijnlijk) de Steen der Wijzen. Deze items vind je allemaal het midden van de cover, onder de titel. Misschien zit Grindelwald wel achter de Steen der Wijzen aan?

cover van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Het bovenstaande blijft natuurlijk allemaal speculeren en echte zekerheid over de film kunnen we jullie niet geven. Daarvoor zal je toch echt de film over een half jaar moeten gaan kijken. Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald is vanaf 16 november in de bioscopen te zien!

Welke hints zie jij in de cover van Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald verborgen liggen?

Bron: pottermore.com, inverse.com, screenrant.com, superguide.nl 

Lees ook: Fantastic Beasts: is dit waar Nagini vandaan komt?

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Zoek in artikelen