Heftige preview Temptation Island VIPS

Wie dacht dat de ultieme relatietest voor dit jaar was afgelopen heeft het mis. Vanaf 7 juni is Temptation Island VIPS namelijk te zien op de streamingsdienst Videoland. Deze versie zal door Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels gepresenteerd worden. Samen met de koppels reizen ze af naar Mexico voor de ultieme relatietest. En wij hebben ook de preview Temptation Island VIPS voor jullie!

preview Temptation Island VIPSBron: Videoland

Voordat we de heftige preview Temptation Island VIPS aan jullie laten zien, beginnen we met het voorstellen van de koppels die gaan deelnemen aan het programma: 

Niels en Rosanna (Temptation Island 2017)

Het eerste koppel bestaat uit Niels en Rosanna. In 2017 deden zij al een keer mee aan Temptation Island. Hier ging het bijna mis tussen de twee, maar ze zijn er toch bovenop gekomen. Nu is het tijd voor de tweede test. Gaan ze het weer overleven? Of laat de preview Temptation Island VIPS al barstjes zien?

Donny en Amijé (De Roelvinkjes)

Het tweede koppel bestaat uit Donny Roelvink en Amijé. Hij is bekend uit de serie De Roelvinkjes en haar kennen we nog niet. Ze vonden het allebei eigenlijk wel ‘leuk’ en 'lachen' om aan het programma mee te doen en zijn ervan overtuigd dat ze er samen uitkomen. Gaan zij echt de ultieme relatietest doorstaan?

Ruud en Rowena (Utopia)

Last but not least is het koppel uit Utopia: Ruud en Rowena. Ruud doet eigenlijk vooral mee voor de spanning. Er kan namelijk iets fout gaan en vooral dat gedeelte trekt hem aan om mee te doen aan het programma. Wel laat hij weten zijn Rowena echt niet kwijt te willen. Wij zijn benieuwd of ze er daadwerkelijk samen uit gaan komen!

Nu we weten wie de koppels zijn is het tijd voor de preview Temptation Island VIPS! En het ziet er nu al niet heel erg positief uit voor de koppels. En dat terwijl de eerste aflevering nog niet eens op Videoland te zien is! Het programma zal waarschijnlijk veel voor de kijkers in petto hebben.

Één van de verleidsters is er zelfs al van overtuigd dat de vrouwen gaan huilen tijdens het eerste kampvuur en dat laat ze ook duidelijk weten. De beelden daarna laten ook meteen zien dat ze gelijk heeft, alle dames zijn aan het huilen! Duidelijk is al dat Niels in de fout gaat als Fabiola over zijn geslachtsdeel wrijft, maar wie er onder de dekens liggen weten we helaas niet. 

Bekijk hieronder de heftige preview Temptation Island VIPS:

De ultieme relatietest is vanaf 7 juni te bekijken op de streamingsdienst Videoland. Dat wordt deze zomer weer lekker genieten van een heerlijke 'guilty pleasure'.

Ben jij geschokt door het zien van de eerste beelden?

Bron: Videoland, cosmopolitan.com

Nieuwste artikelen

  • Haar kant van de weg - Ella Marjon

  • Toen ze verdween - Carla Kovach

  • Lessen in chemie - Bonnie Garmus

  • De 10 grootste bibliotheken ter wereld

  • 8 herkenbare situaties wanneer jij en je BFF allebei van boeken houden

Gerelateerde artikelen

  • Dit gaat er gebeuren in Temptation Island aflevering 10

  • Jouw reality tv gids

  • Seizoen 3 van Too hot to Handle is erger dan ooit

Zoek in artikelen