• Home
  • Nieuws
  • In dit jaar speelt Wonder Woman 2 zich af

In dit jaar speelt Wonder Woman 2 zich af

In Wonder Woman hebben we gezien hoe Diana Prince’ verhaal is begonnen op Themyscira en daarna hebben we haar zien strijden tijdens de Eerste Wereldoorlog aan de zijde van de knappe Steve Trevor. Sinds dat Wonder Woman 2 is aangekondigd gaan er al geruchten over het jaar waarin de nieuwe film zich zal gaan afspelen en deze geruchten lijken nu bevestigd te zijn door de producer!

Op Facebook heeft producer, Geoff Johns, een kleine hint gegeven over het jaartal waarin Wonder Woman 2 zich zal gaan afspelen. Op de foto die hij heeft gepost staat ‘WW84’ en dat betekent waarschijnlijk dat we terug gaan naar het jaar 1984 waarin de Koude Oorlog zich afspeelt. Hiermee heeft Geoff Johns de geruchten die al langere tijd de ronde doen bevestigd.

Patty Jenkins heeft eerder al laten weten dat Diana Prince in Wonder Woman 2 vooral in Amerika te zien zal zijn. Als Wonder Woman 2 een klein beetje op de eerste film lijkt dan zullen er vast wel een paar scènes in de film te zien zijn die van belang kunnen zijn voor het heden. Helaas is er verder nog niet zo heel veel bekend over het plot van Wonder Woman 2.

Wonder Woman 2Bron: Warner Bros.

Wel weten we al dat Kristen Wigg, bekend uit de film Bridesmaids, de aartsvijand, Cheetah, van Diana Prince gaat spelen in Wonder Woman 2. Ook Pedro Pascal, bekend uit Game of Thrones, zal een belangrijke centrale rol in de film gaan spelen. Welke dat zal zijn, is nog niet bekend.

Wonder Woman 2 zal vanaf 1 november 2019 in de bioscoop te zien zijn.

Wat denk jij dat we te zien krijgen in Wonder Woman 2?

Bron: movieweb.com, ew.com, Facebook, Warner Bros.

Lees ook: Gal Gadot deelt blooperfilmpje van Wonder Woman

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Het is verboden om Harry Potter-feestjes te geven

  • De Harry Potter cast is erg goed opgedroogd

  • Aankomende superheldenfilms

  • Winnen: Warner Bros. boxsets

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen