Mortal Engines trailer

In december is het al zover! Dan kunnen we Mortal Engines in de bioscoop bewonderen. Deze film is gebaseerd op het eerste boek van de Levende steden-boekenreeks van Philip Reeve. In deze post-apocalyptische sciencefictionfilm word je meegenomen naar de toekomst waarin de overgebleven steden rondrijden door de woestenij en met elkaar strijden. En nu kan je de eerste beelden hiervan in de Mortal Engines trailer bekijken.

Mortal Engines trailerBron: Universal Pictures

Mortal Engines speelt zich vele duizenden jaren in de toekomst af. De steden van de wereld bewegen op gigantische wielen rond en de bevolkingen van de steden voeren oorlog met elkaar over de laatste grondstoffen op de planeet. In één van die steden ontmoet Tom Natsworthy een mysterieuze jonge vrouw van de landen buiten de stad, die zijn leven voor altijd zal veranderen. 

In de Mortal Engines trailer vindt de ontmoeting tussen Tom en de mysterieuze vrouw plaats. Zij blijkt de verzetsleider Hester Shaw te zijn. Samen worden ze uit het rondrijdende Londen van Thaddeus Valentine gegooid en daarna besluit Tom zich bij het verzet aan te sluiten.

Bekijk hieronder de Mortal Engines trailer:

Vanaf 13 december 2018 is Mortal Engines in de bioscopen te bekijken!

Wat vind jij van de Mortal Engines trailer?

Bron: Universal Pictures

Lees ook: 15 stoere vrouwen uit sciencefiction films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • The Hunger Games

  • 'The 100' seizoen 6 trailer is er eindelijk

  • Vlammen

  • Biostip: The Hunger Games: Catching Fire

  • 15 stoere vrouwen uit sciencefiction films

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen