• Home
  • Nieuws
  • J.K. Rowling is bezig met een nieuw kinderboek

J.K. Rowling is bezig met een nieuw kinderboek

WIj hebben geweldig nieuws voor de fans van J.K. Rowling. Zij gaat namelijk een gloednieuw kinderboek schrijven! Het boek zal zich helemaal niet afspelen in de magische wereld van Harry Potter, maar dat maakt toch helemaal niks uit? Het nieuwe kinderboek van J.K. Rowling zal vast en zeker geweldig worden.

Het nieuws is afkomstig van J.K. Rowlings eigen website. Als ze klaar is met het schrijven van het filmscenario van Fantastic Beasts 3 dan gaat ze beginnen met het schrijven van het kinderboek. Dit zal het eerste kinderboek zijn dat ze schrijft sinds dat ze begonnen is met de Harry Potter serie. Wel heeft ze natuurlijk andere boeken geschreven, zoals de roman Casual Vacancy.

J.K. Rowling speelt nu al ongeveer zes jaar met het idee voor het kinderboek. Ze vindt dat het nu weleens tijd wordt om het idee eindelijk uit te werken tot een boek. Uit de tekst op haar website blijkt helaas niet of het om een standalone of serie gaat. Stiekem hopen we op het laatste. Hoe meer boeken van J.K. Rowling, hoe beter!

J.K. Rowling is bezig met nieuw kinderboekBron: Shutterstock.com

Wij zijn in ieder erg blij met haar beslissing om een nieuw kinderboek te schrijven en kunnen niet wachten tot we er meer over weten. Helaas zal het nog wel even duren voordat we te horen krijgen waar haar nieuwe kinderboek over zal gaan, het filmscenario van Fantastic Beasts 3 gaat natuurlijk voor!

Ben jij benieuwd naar het nieuwe kinderboek van J.K. Rowling?

Bron: jkrowling.com, bookstr.com, shutterstock.com, giphy.com

Lees ook: De cover van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald staat vol met hints

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • De top 10 beste boekverfilmingen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen