• Home
  • Nieuws
  • Stranger Things seizoen 3 wordt heel anders dan de eerdere seizoenen

Stranger Things seizoen 3 wordt heel anders dan de eerdere seizoenen

De eerste twee seizoenen van Stranger Things hebben de meeste van ons zeker wel gebingewatched. Gelukkig komt er nog lang geen einde aan deze sciencefiction-serie aangezien Stranger Things vier tot vijf seizoenen krijgt. Op dit moment zijn ze bezig met het maken van Stranger Things seizoen 3 en wij hebben hier informatie over!

Noah Schnapp, te zien als Will Byers in de serie, heeft namelijk een paar kleine teasers voor ons. Stranger Things seizoen 3 speelt zich af in de zomer van 1985 en zal daardoor heel anders worden dan de eerdere seizoenen. Omdat het zich allemaal in de zomer zal afspelen, krijgen we een hele andere versie van de personages te zien. Stranger Things seizoen 3 zal veel donkere stukken bevatten zoals in seizoen 2, maar ook veel lichte, speelse stukken zoals in seizoen 1. Het wordt dus echt een mix tussen de eerdere seizoenen!

Stranger Things seizoen 3Bron: Netflix

In Stranger Things seizoen 3 zullen we meer te zien gaan krijgen van Lucas’ kleine zusje, Erica. Zij wordt namelijk onderdeel van de vaste cast. In het komende seizoen krijgt ze een eigen verhaallijn met iemand van de cast. Wie dit zal zijn, is helaas nog niet bekendgemaakt. Wij zijn wel al heel erg benieuwd waar deze verhaallijn over gaat.

Op het romantische vlak is er ook nieuws over Stranger Things seizoen 3. Mike en Eleven vormen namelijk een koppel, net als Max en Lucas. Dat kon natuurlijk ook niet anders na de kussen die de twee koppels hebben gedeeld aan het einde van seizoen 2. De producer, Shawn Levy, laat weten dat het leuk is om de instabiliteit van de relaties te laten zien. Het zijn tenslotte 13 en 14-jarige kinderen.

Stranger Things seizoen 3Bron: Netflix

Stranger Things seizoen 1 en 2 zijn op dit moment op Netflix te bekijken. Wanneer Stranger Things seizoen 3 op Netflix zal verschijnen is helaas nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal het nog wel voor het einde van dit jaar zijn!

Kijk jij al uit naar Stranger Things seizoen 3?

Bron: Netflix, epicstream.com, thehollywoodreporter.com, harpersbazaar.com  

Lees ook: Sesamstraat maakte een parodie op Stranger Things

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen