• Home
  • Nieuws
  • Deze drie acteurs zijn in de race voor de hoofdrol in Willy Wonka prequel

Deze drie acteurs zijn in de race voor de hoofdrol in Willy Wonka prequel

Het is nu al een tijdje bekend dat er een Willy Wonka prequel gemaakt gaat worden. Zo langzamerhand wordt er steeds iets meer bekend over de film. Op dit moment zijn er drie acteurs in de running voor de rol van Willy Wonka, namelijk: Ryan Gosling, Donald Glover en Ezra Miller. Wie van de drie sleept deze felbegeerde rol in de wacht?

Willy Wonka prequelBron: Disney, Warner Bros.

Eén van de bovenstaande acteurs zal in de rol kruipen van een jonge WIlly Wonka. De Willy Wonka prequel zal zich dus af gaan spelen voor de gebeurtenissen in de film Sjakie en de Chocoladefabriek. Verder is er eigenlijk nog niks bekend over het plot van de Willy Wonka prequel en dat is best jammer. Wij willen natuurlijk graag weten waar de film over gaat. Misschien zien we wel hoe Willy Wonka de chocoladefabriek begint? Of misschien gaat de film wel nog verder terug in de tijd.

Donald Glover, Ryan Gosling en Ezra Miller zijn natuurlijk drie totaal verschillende acteurs. Donald Glover hebben we onlangs kunnen bewonderen als Lando in Solo: A Star Wars Story. Hierin was hij heerlijk nonchalant, sarcastisch en zat vol met humor. Dit zijn natuurlijk de ideale ingrediënten voor een goede Willy Wonka en doet ons denken aan de Willy Wonka van de film uit 1971. Donald Glover is dus zeker een goede kandidaat voor de hoofdrol in de Willy Wonka prequel.

Willy Wonka prequelBron: Warner Bros.

Maar dan hebben we natuurlijk ook Ryan Gosling. Hij is echt van heel veel markten thuis. We zien hem terug in actiefilms, romantische films, films over gangsters, maar een echte familiefilm heeft hij nog niet op zijn naam staan. Gezien zijn acteertalent zal Ryan Gosling vast wel een goede Willy Wonka kunnen zijn.

Tot slot hebben we nog Ezra Miller. Hij is vooral bekend door zijn rol als The Flash in Justice League, maar speelde ook een indrukwekkende rol in Fantastic Beasts and Where To Find Them. Als hij de rol van Willy Wonka zou vertolken, dan zal dat vast een beetje op de manier van Johnny Depp zijn. Een klein beetje gek en afgezonderd. Hij heeft zelfs wel wat weg van de Willy Wonka hieronder!

Willy Wonka prequelBron: Warner Bros.

Wij durven in ieder geval niet te voorspellen wie het gaat worden. Maar ons maakt het helemaal niet uit. Ryan Gosling, Donald Glover en Ezra Miller zijn alle drie geweldige acteurs die het stuk voor stuk verdienen om de rol van Willy Wonka te vertolken.

Wie zie jij het liefste de hoofdrol spelen in de Willy Wonka prequel?

Bron: movieweb.com, digitalspy.com, inverse.com, Warner Bros.

Lees ook: Sjakie van Sjakie en de chocoladefabriek zou eigenlijk een donkere huidskleur hebben

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Vijftig tinten Grijs: casting van 5 potentiële acteurs

  • Mooie Movie Mannen part I

  • Dit moet je zien: er komt een serie van The Notebook!

  • Ryan Gosling en Emma Stone in een musicalfilm!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen