De Game of Thrones prequel komt eraan

Er is groot nieuws voor de fans van Game of Thrones. Het was natuurlijk al bekend dat er gewerkt werd aan meerdere Game of Thrones spin-offs. Tot nu toe was er alleen nog nooit eentje bevestigd. Maar nu is het officieel: HBO heeft namelijk een pilot besteld van de Game of Thrones prequel. En zo te horen wordt het net zo een spectaculaire serie als Game of Thrones!

HBO heeft de Game of Thrones prequel besteld van schrijfster Jane Goldman (zij schreef eerder de scripts voor Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class, Kick-Ass) en schrijver George R.R. Martin. Er is zelfs al een officiële beschrijving van het verhaal vrijgegeven. Het zal zich weer afspelen op meerdere locaties en tussen meerdere clans. 

Het verhaal in de Game of Thrones prequel zal duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in Game of Thrones plaatsvinden. Het beschrijft de aftakeling van de wereld. We zullen zien hoe we van de gouden eeuw van helden naar het donkerste uur gaan. Het is nog een totaal onbekend verhaal en het is niet het verhaal dat wij denken te weten. Gruwelijke geheimen van Westeros’ geschiedenis zullen aan het licht komen, we komen de ware oorsprong van de White Walkers te weten, een aantal mysteries uit het Oosten worden verhelderd en de legende van de Starks blijkt ook net even anders in elkaar te zitten.

Game of Thrones prequelBron: HBO

Aangezien de Game of Thrones prequel zich duizenden jaren voor de originele serie gaat afspelen is de kans bijna nihil dat we leden uit de huidige cast in de serie zullen tegenkomen. Helaas zullen de fans van Deanerys Taragaryen, Jon Snow en Sansa Stark het zonder hen moeten doen, maar wie weet verschijnen er wel hele leuke nieuwe acteurs in de serie!

De pilot van de Game of Thrones prequel heeft nog geen naam. Als de serie uiteindelijk groen licht krijgt dan zal deze pas een jaar na het laatste seizoen van Game of Thrones worden uitgezonden. Aangezien het achtste (en laatste) seizoen voor 2019 gepland staat kunnen we de Game of Thrones prequel pas ergens in 2020 verwachten. Tenminste, als HBO na de pilot besluit de serie ook daadwerkelijk af te maken. Laten we het hopen!

Kijk jij al uit naar de Game of Thrones prequel?

Bron: HBO, ew.com, independent.co.uk, theguardian.com, giphy.com

Lees ook: Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Dit zijn de Harry Potter acteurs in Game of Thrones!

  • Sexy fantasy boeken

  • 10x recasts in series

Zoek in artikelen