• Home
  • Nieuws
  • George R.R. Martin reageert op de Game of Thrones prequel

George R.R. Martin reageert op de Game of Thrones prequel

Onlangs heeft HBO de eerste pilot van een Game of Thrones prequel besteld. Natuurlijk kon George R.R. Martin het niet laten om hierop te reageren. Hij laat weten wat volgens hem de titel van de Game of Thrones prequel moet worden, of hij nog blijft werken aan zijn nieuwste boek in de Game of Thrones-serie en hij heeft nieuws over de andere Game of Thrones spin-offs!

Game of Thrones prequelBron: Shutterstock.com

George R.R. martin heeft op zijn eigen website laten weten dat de serie een echte prequel wordt, met een grote PRE. Het speelt zich namelijk tienduizenden jaren af voor Game of Thrones. Dat betekent dat geen enkel karakter uit de originele serie te zien zal zijn in de Game of Thrones prequel. Omdat er alleen nog maar een pilot is besteld, heeft de serie nog geen regisseur, cast of locatie. 

Als het aan George R.R. Martin ligt wordt de titel van de Game of Thrones prequel: The Long Night. Maar hij denkt dat HBO hier niet voor zal kiezen, omdat zij zeer waarschijnlijk Game of Thrones in de titel verwerkt willen zien. Maar wie weet wordt de titel dan wel Game of Thrones: The Long Night? Binnenkort zullen we hier vast meer zekerheid over krijgen van HBO.

Game of Thrones prequelBron: HBO

Verder laat de schrijver nog weten dat de Game of Thrones prequel geen effect zal hebben op zijn langverwachte werk in de Game of Thrones-serie: The Winds of Winter. Hij zal gewoon door blijven werken aan dit boek. Het schrijven van The Winds of Winter heeft op dit moment zijn hoogste prioriteit. Hij vindt ook dat de meeste eer voor de Game of Thrones prequel naar Jane Goldman moet gaan. Zij heeft namelijk het script voor de pilot geschreven.

Ook geeft George R.R. Martin ons nog een beetje informatie over de andere Game of Thrones spin-offs. Eén van de vier Game of Thrones spin-offs is helaas afgewezen, maar er wordt nog steeds gewerkt aan de overige drie spin-offs. Deze spin-offs zullen andere karakters en verhaallijnen volgen dan de Game of Thrones prequel waarvan nu de pilot opgenomen gaat worden. Hij denkt dat van de overige spin-offs nog minstens één pilot gemaakt gaat worden en misschien zelfs nog wel meer.

Wat zou jij graag willen zien in de Game of Thrones prequel?

Bron: ew.com, georgrrmartin.com, HBO, shutterstock.com

Lees ook: Seizoen 8 van Game of Thrones pas in 2019 te zien

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Dit vindt George R.R. Martin van het einde van Game of Thrones

  • Als Harry Potter geschreven zou zijn door George R.R. Martin

  • George R.R. Martin heeft een nieuw boek aangekondigd

  • Seizoen 8 van Game of Thrones pas in 2019 te zien

  • Recensie: De ijsdraak

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen