• Home
  • Nieuws
  • Dit moet je weten over de Pretty Little Liars spin-off: The Perfectionists

Dit moet je weten over de Pretty Little Liars spin-off: The Perfectionists

Het is alweer een jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van onze favoriete liars. En misschien heb je nog steeds wel last van afkickverschijnselen? Gelukkig is er een remedie, namelijk de Pretty Little Liars spin-off: The Perfectionists! Hierin zien we onder andere Mona en Allison terug en het zit weer vol met geheimen. Wij hebben alles over deze serie voor jullie op een rijtje gezet.

Pretty Little Liars spin-off: The PerfectionistsBron: Freeform

The Perfectionists zal zich niet afspelen in Rosewood, maar in Beacon Heights. Dit is een totaal nieuw stadje en heel anders dan Rosewood. Pretty Little Liars werd namelijk bijna helemaal in een Warner Bros. studio gefilmd, maar The Perfectionists zal juist buiten in Portland, Oregon gefilmd worden. Hierdoor blijft de serie dicht bij de boeken. We gaan dus een hele nieuwe wereld betreden in The Perfectionists.

Voor iedereen die de boeken gelezen heeft: de serie wordt heel anders. De boeken zijn een mooie inspiratie voor de serie geweest, maar de verhaallijnen zullen niet letterlijk gevolgd worden. Er zit namelijk een hele grote plottwist in de boeken verwerkt, die Marlene King (producer) onmogelijk in de serie van The Perfectionists kon verwerken. 

In de teaser trailer van The Perfectionists zien we dat Allison alleen naar een nieuwe stad verhuist. Emily is nergens te bekennen, terwijl ze juist zo gelukkig waren aan het einde van Pretty Little Liars. Helaas wil Marlene King hier niet te veel over verklappen, maar ze laat weten dat Allison iets op persoonlijk vlak moet ontdekken en in de pilot wordt duidelijk wat dat precies is. Wel zegt ze dat ze de relatie van Emily en Allison eer hebben aangedaan in The Perfectionists en we zullen de tweeling als driejarigen te zien krijgen!

Pretty Little Liars spin-off: The PerfectionistsBron: Freeform

Naast Allison zullen we ook Mona te zien krijgen in The Perfectionists. En net als in Pretty Little Liars kunnen we niet echt van haar op aan. Het blijft onduidelijk of ze nou wel of niet te vertrouwen zal zijn. In de trailer zie je ook duidelijk dat Allison schrikt van Mona, omdat ze opeens met een taart en een mes achter haar staat. Daarnaast krijgen we te zien of Mary en Alex nog steeds in Mona's poppenhuis opgesloten zitten en heeft Mona ook nog eens een relatie met iemand.

En wie weet krijgen we Aria, Spencer, Hannah en Emily ook nog een keertje te zien in de serie. Er is namelijk altijd een mogelijkheid voor hen om een rol te spelen in The Perfectionists laat Marlene King weten. Maar op dit moment zijn de actrices te druk met andere dingen om een vaste rol in The Perfectionists aan te nemen. Hartstikke jammer natuurlijk!

Bekijk hieronder de trailer van The Perfectionists:

Kijk jij al uit naar The Perfectionists?

Bron: etonline.com, popbuzz.com, seventeen.com, Freeform

Lees ook: Dit is de reden waarom wij nooit een goed antwoord krijgen op onze vragen over Pretty Little Liars

Nieuwste artikelen

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

  • Thuiskomst - Reina Crispijn

  • Waar we gaan is nacht - Tracey Rose Peyton

  • De moord in inkt - Helen Cox

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen