Modern Family stopt na 10 seizoenen

Modern Family is de afgelopen 9 jaar één van de populairste komedie series op tv. Al jarenlang leven we mee met de ups en downs van onze favoriete families. Maar het kan zomaar zijn dat we binnenkort niet meer kunnen genieten van deze fantastische serie. De makers van Modern Family hebben aangegeven dat de serie na het tiende seizoen gaat  stoppen.

Modern family stoptBron: ABC

In een interview met The Hollywood Reporter hebben Steve Levitan en Christopher Lloyd (de makers van Modern Family) aangegeven dat de serie na seizoen 10 zal gaan stoppen. De serie heeft in het 9de seizoen de mijlpaal van 200 afleveringen behaald, wat een enorme prestatie is. De serie is na 9 seizoenen nog even populair als het in het begin. Toch geven Levitan en Lloyd aan dat het voor hun klaar is na seizoen 10. Zo zeggen ze: "Our plan is to end it at 10. If we can leave with most of our audience wanting more, I think that's the right way to do it. Never say never, but I just can't imagine that we'd go past that."

Het is dus hun plan om na het tiende seizoen, op het hoogtepunt, te stoppen. Ze geven aan dat je nooit nooit moet zeggen, maar de makers kunnen het zich niet voorstellen dat ze nog een elfde seizoen gaan maken van Modern Family.

Ty Burell, hij speelt Phil Dunphy in Modern Family, geeft aan dat hij het moeilijk gaat vinden om de serie vaarwel te zeggen. Hij is heel trots op de cast en crew dat ze 10 seizoenen hebben mogen maken, maar dat het straks ook moeilijk gaat worden om het vaste ritme gedag te zeggen en om niet meer iedereen elke dag te zien.

Modern Family stopt Bron: ABC

Alhoewel het einde van seizoen 10 nadert hebben de makers nog geen vaste ideeën gevormd over het einde van de serie. Wel heeft ABC al in 2013 aangegeven dat ze een spin-off wel zien zitten. Lloyd ziet een spin-off over één van de geliefde karakters ook wel zitten en vertelt dat ze hier tegen het einde van de serie over gaan praten.

Wat vinden jullie ervan dat Modern Family stopt?

Bron: The Hollywood reporter, Imdb, dailymail, People.

Lees ook: 15x de beste sitcoms

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 x de beste sitcoms

  • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

  • Once Upon A Time stopt na seizoen 7

  • De Modern Family cast toen en nu

Zoek in artikelen