De Suits seizoen 8 trailer is er

Pas op: Spoilers!

In Suits seizoen 7 hebben we gezien dat Mike & Rachel met elkaar zijn getrouwd en dat ze samen een leven gaan opbouwen in Seattle. Ze openen daar een eigen advocatenkantoor! Gelukkig blijven Harvey Spectre, Donna en Louis Litt gewoon van de partij in Suits seizoen 8 en wordt hun team versterkt met nieuwkomer: Samantha Weeler.

Suits seizoen 7 trailerBron: ABC

In de Suits seizoen 8 trailer zien we al meteen dat Samantha Weeler voor een heleboel opschudding zorgt in Spectre Litt. Ze wil namelijk partner worden van het advocatenkantoor! Tja, wie niet?! Het nieuwe seizoen belooft erg heet te worden, de trailer zegt niet voor niks: ‘There's something in the air, something steamy’. Wij zijn benieuwd wat er zo ‘steamy’ gaat worden.

Bekijk hieronder de Suits seizoen 8 trailer:

Helaas zullen we het dus zonder Mike & Rachel moeten gaan doen. Meghan Markle stapte onlangs in het huwelijksbootje met prins Harry en moest daarom stoppen met de serie. Dit is ook de reden dat Patrick J. Adams niet meer als Mike zal terugkeren in de serie, zonder zijn Suits-liefde vindt hij het niet meer zo leuk. Wel geeft hij aan dat dit niet betekent dat hij echt nooit meer in Suits te zien zal zijn, hij staat namelijk gewoon open voor cameo’s.

Wanneer we in Nederland precies van Suits seizoen 8 kunnen gaan genieten is nog niet duidelijk. Vanaf 13 juli zal Suits seizoen 6 op Netflix te zien zijn!

Wat vind jij van de Suits seizoen 8 trailer?

Bron: ABC

Lees ook: Benedict Cumberbatch maakt indruk in miniserie 'Patrick Melrose'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

  • 10 redenen waarom Gabriel Macht een lekker ding is

  • Waarom we een girl crush hebben op Sarah Rafferty 

  • Recensie: Suits seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen