• Home
  • Nieuws
  • De Orange is the New Black seizoen 6 trailer is er

De Orange is the New Black seizoen 6 trailer is er

Pas op: Spoilers!

Vanaf 27 juli kunnen we weer van onze favoriete gevangenisvrouwen in Orange is he New Black seizoen 6 genieten. Het hele seizoen, 13 afleveringen, zal dan namelijk op Netflix te zien zijn. Maar wat staat ons precies te wachten? De teaser leerde ons al dat de vrouwen overgeplaatst zullen worden naar een maximaal beveiligde gevangenis, maar in de Orange is the New Black seizoen 6 trailer zien we dat het er daar wel erg heftig aan toe gaat.

Bron: Netflix

In het vijfde seizoen hebben we kunnen zien dat de gevangenisvrouwen in opstand kwamen tegen het vreselijke bestuur in Litchfield. Dit liep niet heel erg gemoedelijk en helaas hebben een paar personages het niet overleefd. De gevangenisvrouwen zullen in Orange is the New Black seizoen 6 voor deze actie zwaar moeten boeten in een maximaal beveiligde gevangenis.

De vrouwen gaan het zwaar krijgen in het nieuwe seizoen. De vrouwen in de maximaal beveiligde gevangenis zijn namelijk een stuk gewelddadiger dan ze gewend zijn en ook het bestuur is niks. Zij proberen Piper, Taystee, Nick en Red tegen elkaar uit te spelen. De vraag is of alle vriendschappen stand blijven houden als er gedreigd wordt met een levenslange gevangenisstraf. De keuze is moeilijk: kiezen ze voor zichzelf of voor hun vrienden?

Bekijk hieronder de Orange is the New Black seizoen 6 trailer: 

Wat ons opvalt is dat Alex niet in de trailer te zien is. Zit zij soms niet in de maximaal beveiligde gevangenis? We zullen hier pas op 27 juli 2018 een antwoord op krijgen, als we Orange is the New Black seizoen 6 op Netflix kunnen bingewatchen.

Wat vind jij van de Orange is the New Black seizoen 6 trailer?

Bron: Netflix

Lees ook: Orange Is The New Black gevangenisvrouwen in het normale leven

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen