• Home
  • Nieuws
  • De eerste trailer van Stephen Kings horrorserie 'Castle Rock' is er

De eerste trailer van Stephen Kings horrorserie 'Castle Rock' is er

Als je een beetje fan bent van Stephen King dan weet je dat het stadje Castle Rock een grote rol speelt in veel van zijn boeken. Er gebeuren vreselijke dingen en het stadje is helemaal niet zo rustig als dat het misschien lijkt. Het is dan ook niet zo heel vreemd dat daar nu een serie over wordt gemaakt, waarvan wij graag de eerste trailer met jullie willen delen!

Castle RockBron: Hulu

In Castle Rock zullen veel verschillende karakters en onderwerpen uit Stephen Kings boeken een rol spelen. Elk seizoen zal een andere verhaallijn (met andere karakters) volgen, terwijl er ook onderwerpen en karakters uit de eerdere seizoen in verweven worden. In die zin kan Castle Rock een beetje vergeleken worden met American Horror Story, ook in die serie volg je elk seizoen een ander verhaal.

Castle RockBron: Hulu

Castle Rock seizoen 1 zal in het teken staan van ‘The Kid’. Hij wordt in de funderingen van de Shawshank-gevangenis gevonden, die wordt gespeeld door Bill Skarsgård. Niemand kan verklaren waarom de jongen nog leeft of waar hij precies vandaan komt. Om dit uit te zoeken keert advocaat Henry Deaver (André Holland) terug naar Castle Rock, maar of hij de juiste beslissing heeft genomen om terug te komen is nog maar de vraag!

Bekijk hieronder de Castle Rock trailer:

Vanaf 25 juli is Castle Rock te zien op Hulu. Hopelijk zullen we in Nederland ook kunnen gaan genieten van deze horrorserie. Videoland kocht eerder al de rechten van o.a. The Handmaid’s Tale, dus laten we hopen dat ze dat ook bij Castle Rock doen.

Ben jij benieuwd naar Castle Rock?

Bron: Hulu

Lees ook: Er komt een tv-serie van De Buitenstaander van Stephen King

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 14 tekenen dat je een serieverslaving hebt

  • Boeken top-5: De leukste series!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen