• Home
  • Nieuws
  • Jonge Newt Scamander in nieuwe foto Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Jonge Newt Scamander in nieuwe foto Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald komt dichterbij en dat betekent dat we steeds meer ‘sneak peeks’ van de film kunnen verwachten. Ook nu is het weer zover! Er is namelijk een foto verschenen waarop een jonge Newt Scamander te zien is. Er wordt door de fans al meteen druk gespeculeerd over de foto en wat we te weten zullen komen in de flashback!

Op de vrijgegeven foto van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien we niet alleen een jonge Newt, maar ook een ontzettend jonge Perkamentus! Ze kijken erg moeilijk, dus wat zou er aan de hand zijn in de flashback? Misschien krijgen we wel de reden te zien waarom Newt van Zweinstein is gestuurd. Volgens Percival Graves (Colin Farrell) bracht Newt mensenlevens in gevaar, waarbij ook een magisch wezen betrokken was.

Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldBron: ew.com, Jaap Buitendijk, Warner Bros.

Wat we daarnaast weten is dat Newt op dat moment een relatie had met Leta Lestrange (Zoe Kravitz) en dat zij een rol heeft gespeeld in het incident. Volgens Eddie Redmayne was de liefde tussen Newt en Leta erg groot, maar hij twijfelt of het echt een volwaardige relatie genoemd kan worden. Het staat in ieder geval wel vast dat zij hem geraakt heeft. Helaas heeft ze aan het begin van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald een relatie met Newt’s broer, Theseus Scamander (Callum Turner).

Jammer genoeg kunnen we dus niet met zekerheid zeggen wat er in de flashback te zien zal zijn, maar het zal zeker belangrijk zijn voor het verhaal. Vanaf 16 november kunnen we Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscoop gaan bekijken.

Wat vind jij van de jonge Newt Scamander?

Bron: ew.com, Warner Bros.

Lees ook: De cover van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald staat vol met hints

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer bevat volgens fans een grote fout

  • Er zijn baby Nifflers te zien in Fantastic beasts 2

  • De eerste castfoto van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is er

  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer is uit!

  • Eddie Redmayne zijn Zweinstein rapport!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen