• Home
  • Nieuws
  • Er is een teaser van de Riverdale spin-off 'Chilling Adventures of Sabrina' gereleased

Er is een teaser van de Riverdale spin-off 'Chilling Adventures of Sabrina' gereleased

Riverdale is een ontzettend groot succes en het komt dan ook niet echt als een verassing dat er een spin-off van wordt gemaakt. Alleen hadden wij niet verwacht dat in die spin-off hekserij zou voorkomen! Maar dat maakt ons niet minder enthousiast naar Chilling Adventures of Sabrina, zeker niet na het zien van de teaser die door Netflix is gereleased.

Chilling Adventures of SabrinaBron: Netflix

Eind vorig jaar maakte Netflix bekend dat ze een reboot van Sabrina the Teenage Witch gingen maken, met de naam: Chilling Adventures of Sabrina. Waarschijnlijk zal de Riverdale spin-off ook succesvol worden omdat deze serie dezelfde showrunner als Riverdale heeft, namelijk Roberto Aguirre-Sacasa. Op Twitter heeft hij alvast een voorproefje van Chilling Adventures of Sabrina weggegeven:

Deze collage laat zien dat Chilling Adventures of Sabrina heel anders gaat worden dan de sitcom die wij kennen! Het ziet er allemaal een stuk duisterder en donkerder uit dan Sabrina the Teenage Witch. Naast de stripboeken, worden The Exorcist en Rosemary’s baby als inspiratiebron gebruikt voor de Riverdale spin-off. Zet je alvast schrap, want de teaser geeft alvast weg dat de serie meer de horrorkant opgaat.

Of er ook een cross-over komt tussen Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina is nog niet bekend, maar de makers zijn er in ieder geval wel enthousiast over.

Ga jij naar Chilling Adventures of Sabrina kijken?

Bron: Netflix, twitter.com

Lees ook: De releasedatum van Riverdale seizoen 3 is bekend

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen