Arrow seizoen 7 trailer

Pas op: Spoilers!

In de Arrow seizoen 7 trailer ziet er niet erg rooskleurig uit voor Oliver Queen (Stephen Amell) en dat komt allemaal door het einde van het vorige seizoen. In seizoen 6 werd namelijk de geheime identiteit van The Green Arrow onthuld en nu weet de hele wereld dat Oliver Queen de wreker van Star City is. De gevolgen hiervan zijn niet al te best voor onze favoriete boogschutter.

Arrow seizoen 7 trailerBron: The CW

Het gaat er heftig aan toe in de gevangenis waar Oliver opgesloten zit. De schurken die hij achter slot en grendel heeft geplaatst zinnen natuurlijk op wraak. Oliver is namelijk de reden dat ze de rest van hun leven achter de tralies zitten en dat laten ze niet over hun kant gaan. Gevechten worden niet uit de weg gegaan, maar Oliver Queen staat aardig zijn mannetje.

Maar nu The Green Arrow in de gevangenis zit, moet iemand anders Star City gaan beschermen tegen al het kwaad dat de stad bedreigt. En dat gebeurt gelukkig ook, maar wie is de opvolger van Oliver Queen? Dat blijft helaas een vraag en die wordt niet beantwoord in de Arrow seizoen 7 trailer!

Bekijk hieronder de Arrow seizoen 7 trailer:

Vanaf 15 oktober keert Arrow terug in Amerika op The CW en naar verwachting kunnen we de eerste aflevering niet veel later op Netflix verwachten!

Wat vind jij van de Arrow seizoen 7 trailer?

Bron: The CW, DC

Lees ook: De 5 beste Marvel slechteriken

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Zoek in artikelen