Humor en actie in de 'Shazam!' trailer

Binnenkort is de DC Extended Universe weer een superheld rijker! Shazam! is de nieuwste superheld die de straten veilig moet gaan zien te houden. Zachary Levi zal de titelrol gaan vertolken in deze luchtige superheldenfilm. Ondanks dat we bijna overspoeld worden door het aantal superheldenfilms blijven deze films het toch goed doen bij het publiek. De eerste trailer van Shazam! is nu eindelijk uit en ook deze film ziet er weer veelbelovend uit.

Shazam! trailerBron: Warner Bros

Shazam! kan misschien het best omschreven worden als een combinatie tussen de film Big en het superheldengenre. In de Shazam! trailer leren we Billy Batson kennen, een jongen die terechtkomt in een nieuw pleeggezin. Nadat Billy een aantal pestkoppen heeft aangepakt die het hadden gemunt op zijn gehandicapte pleegbroer, wordt hij uitgekozen door de tovenaar Shazam om een superheld te worden. Wanneer Billy het woord ‘Shazam’ zegt, verandert hij in een volwassen superheld met een aantal bijzondere krachten. Op zijn geheel eigen en humoristische wijze ontdekt Billy wat die krachten precies inhouden en wat hij ermee kan doen. Zo zien we hoe Billy uitprobeert of hij kan vliegen, onder het toeziend oog van zijn pleegbroer.

Bekijk hieronder de Shazam! trailer:

DC heeft de laatste jaren voornamelijk donkere en duistere superheldenfilms gemaakt, zoals Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League. Met Shazam! lijkt DC de wat meer luchtigere kant op te willen gaan.

De Shazam! trailer ziet er in ieder geval al veelbelovend uit! Shazam! zal vanaf 5 april 2019 in de bioscopen draaien!

Wat vind jij van de Shazam! trailer?

Bron: The hollywood reporter, Warner Bros, The verge

Lees ook: Aankomende superheldenfilms

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Er komt een Shazam! 2

Zoek in artikelen