Er komt een 'Hocus Pocus' remake

Misschien geloof je jouw ogen niet en toch is het waar! Disney is namelijk bezig met een nieuwe film over de ‘Sanderson Sisters’. Er komt een Hocus Pocus remake! Maar eigenlijk is het meer een soort van sequel, omdat we een hele nieuwe generatie gaan volgen. Zij zullen het wederom op moeten nemen tegen de heksen uit de 17de eeuw. Wie weet winnen de Sanderson Sisters dit keer wel en lukt het hen om onsterfelijk te worden! Of hebben ze dit keer een andere missie in de Hocus Pocus remake?

Hocus Pocus remakeBron: Disney

Helaas moeten wij jullie teleurstellen: de originele cast van Hocus Pocus zal niet terugkeren in de remake. Dat betekent dat ook de ‘Sanderson Sisters’ door andere actrices gespeeld zullen worden. Wij vragen ons wel af wie er in de huid van deze iconische heksen gaan kruipen en of zij Winifred, Mary en Sarah net zo goed gaan neerzetten als de originele actrices! Helaas is er op dit moment nog niks over de cast van de Hocus Pocus remake bekend.

Het is wel al bekend dat er een lesbisch koppel in de Hocus Pocus remake te zien zal zijn! Op 10 juli is er een boek van Disney verschenen met de titel: ‘Hocus Pocus & The All-New Sequel’. Het eerste deel van het boek is gewoon een hervertelling van Hocus Pocus, maar het tweede gedeelte is een heel nieuw verhaal met een lesbisch koppel in de hoofdrol. Het gerucht gaat nu dat, dat verhaal de basis zal zijn van de Hocus Pocus remake.

Hocus Pocus remakeBron: Disney

In de Hocus Pocus remake maken we een sprong in de tijd. 25 jaar nadat Allison en Max op Halloweenavond de Sanderson Sisters hebben verslagen, zijn ze met elkaar getrouwd, ze wonen nog steeds in Salem en hebben een dochter met de naam Poppy. Zij gelooft eigenlijk helemaal niet in heksen en ze schaamt zich dat haar ouders en tante zo achterdochtig zijn dat ze zelfs een zwarte kaars (die behekst zou zijn) op de zolder achter slot en grendel bewaren. Het probleem is dat Isabella, het meest briljante, mooiste en populairste meisje van de school, opeens interesse heeft in de legende van de Sanderson Sisters en Poppy heeft weer interesse in Isabella. Ze is namelijk verliefd op haar!

Dit klinkt goed toch? Het is alleen nog niet bekend wanneer de Hocus Pocus remake te zien zal zijn, dus dat is nog even afwachten! Wij zijn in ieder geval benieuwd of de 'Sanderson Sisters' ons weer kunnen betoveren met 'I Put a Spell On You'.

Wat vind jij ervan dat er een Hocus Pocus remake aan komt?

Bron: deadline.com, teenvogue.com, autostraddle.com, bustle.com, giphy.com, Disney

Lees ook: 6 films die remakes zijn

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Wat doet de cast van Sex and the City nu?

  • Fantheorieën waardoor je deze fantasyfilms wilt herkijken

  • 5 x Halloween films voor chicks die niet houden van horror

  • Hocus Pocus 2 in de maak bij Disney+

  • Deze volwassen grappen laten je heel anders kijken naar bekende kinderfilms

Zoek in artikelen