• Home
  • Nieuws
  • De Outlander seizoen 4 trailer is verschenen

De Outlander seizoen 4 trailer is verschenen

Outlander seizoen 4 komt steeds dichterbij en vanaf november kunnen we weer genieten van Jamie en Claire. Het nieuwe seizoen is gebaseerd op het vierde boek in de reizigers-serie van Diana Gabaldon, Het vuur van de herfst, en telt 18 afleveringen. In de Outlander seizoen 4 trailer kunnen we zien dat het er behoorlijk heftig aan toe zal gaan in het komende seizoen!

Outlander seizoen 4 trailerBron: Starz

Onlangs is de productie van Outlander seizoen 4 in Schotland afgerond. Marsali (Lauren Lyle) en Fergus (Cesar Domboy) zullen weer van de partij zijn in het nieuwe seizoen. Ook Brianna (Sophie Skelton) en Roger (Rchard Rankin) zullen zich weer bij Claire en Jamie voegen als de serie in november terugkeert. En wij kunnen niet wachten om van Rollo te genieten!

Outlander seizoen 4 zal draaien om het begrip ‘thuis’. In de afgelopen drie seizoenen konden Jamie en Claire maar niet beslissen waar ze gingen wonen en nu zullen ze eindelijk ergens heen gaan wat ze hun thuis kunnen noemen! Verder zullen we te zien krijgen dat ‘thuis’ voor iedereen een andere betekenis kan hebben, aldus de uitvoerend producent Matthew B. Roberts.

Outlander seizoen 4 trailerBron: Starz

In de Outlander seizoen 4 trailer krijgen we eindelijk de beroemde River Run te zien, dit is de thuisbasis van Jocasta (Maria Doyle Kennedy) en er staan Jamie en Claire weer heel veel spannende, nieuwe avonturen te wachten! Bovendien krijgen we ook meer te zien van de Indianen en vinden ze een schedel met zilveren vullingen. Dit lijkt een grote waarschuwing te zijn uit de toekomst.

Bekijk hieronder de Outlander seizoen 4 trailer:

Wat vind jij van de Outlander seizoen 4 trailer?

Bron: Starz, ew.com

Lees ook: De beste huidige kostuumdrama series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste huidige kostuumdrama series

  • Outlander seizoen 4 is binnenkort in Nederland te zien

  • Recensie: Outlander - Seizoen 2

  • Recensie: Outlander - Seizoen 1

  • Poldark seizoen 4 trailer

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen