• Home
  • Nieuws
  • Vrouwen in de hoofdrol in 'Terminator' sequel 

Vrouwen in de hoofdrol in 'Terminator' sequel 

De eerste foto van de Terminator sequel is gereleased en daar valt meteen iets aan op! De foto wordt namelijk gedomineerd door alleen maar vrouwen. Het is niet Arnold Schwarzenegger, maar Linda Hamilton die nu de beroemde woorden ‘I’ll be back’ kan uitspreken! In de vijfde film werd haar rol namelijk vertolkt door Emilia Clarke, maar nu is ze terug en onze favoriete terminator gelukkig ook!

Sarah Connor (Linda Hamilton) kennen we natuurlijk al uit de eerdere Terminator films. In de Terminator sequel wordt ze bijgestaan door nog twee andere vrouwen: Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) en Natalia Reyes (Birds of Passage). De productie van de film is al volop in gang en dat betekent natuurlijk dat wij de eerste foto van de Terminator sequel aan jullie kunnen laten zien!

Terminator sequelBron: Paramounts Pictures

Mackenzie Davis zal de hoofdrol in de Terminator sequel vertolken. Ze zal te zien zijn als Grace, en Natalie Reyes neemt de rol van Dani Ramos op zich. Vooral bij Grace (in het midden van de foto) valt op dat ze onder de markeringen/littekens zit. Betekent dit dat zij eigenlijk een soort androïde is? 

Ook Arnold Schwarzenegger zal terugkeren in de Terminator sequel. Dat kan natuurlijk ook niet anders, zonder hem zou het geen echte Terminator film kunnen zijn! Het plot van de film is helaas nog niet bekendgemaakt, dus het is nog even afwachten wat ons precies te wachten staat in deze sequel.

Kijken jullie al uit naar de Terminator sequel?

Bron: ew.com, variety.com, giphy.com, Paramount Pictures

Lees ook: Jumanji: Welcome to the Jungle sequel verschijnt in de winter van 2019

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Schwarzenegger keert terug in nieuwe Terminator

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen