• Home
  • Nieuws
  • Élite is hét nieuwe Gossip Girl van Netflix

Élite is hét nieuwe Gossip Girl van Netflix

In 2012 hebben wij afscheid moeten nemen van Blair, Serena, Dan, Chuck en de rest. Sindsdien zijn wij eigenlijk op zoek geweest naar een serie die aan Gossip Girl kan tippen, maar tot op heden hebben wij die nog niet gevonden! En daar komt waarschijnlijk verandering in. Netflix komt namelijk met een serie die op Gossip Girl lijkt en daar zijn wij heel blij mee, want wij missen al die geheimen en intriges van de Upper East Siders heel erg.

ÉliteBron: The CW

De serie op Netflix heet Élite en gaat over die arbeiderskinderen die zich inschrijven bij een hele exclusieve school in Spanje. De rijke studenten laten dit natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij gaan en gaan de confrontatie aan met de arme studenten en dit mondt uit op een tragedie. Klinkt al echt een beetje als Gossip Girl natuurlijk!

Het eerste seizoen van Élite telt acht afleveringen en is vanaf het najaar 2018 op Netflix te zien. Een precieze datum is helaas nog niet bekend en we kunnen ook nog niet gaan genieten van een trailer. Het is dus allemaal nog even afwachten, maar jullie kunnen wel alvast kennis maken met een paar van de castleden!

 

 

Las 👑👑👑

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Je ziet al meteen dat deze meisjes niet de allerliefste zijn en ze kijken ook lekker bitchy! Wij vermoeden dat het hier om de rijke studenten gaat, die het de arbeiderskinderen niet gemakkelijk gaan maken! Maar dit is nog niet de gehele cast. Élite zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een aantal knappe jongens:

 

 

El nuevo curso empieza en otoño. Y viene cargado de secretos. #ÉliteNetflix #Élite

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Zodra we nog meer nieuws (of een trailer!) hebben over deze serie laten we jullie dat natuurlijk meteen weten. XOXO, Gossip Girl.

Ben jij benieuwd naar Élite?

Bron: cosmopolitan.com, ad.nl, instagram.com Netflix

Lees ook: 11 verhaallijnen uit de Gossip Girl boeken die de serie niet hebben gehaald

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 10 redenen waarom Ed Westwick een lekker ding is

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen